HVORDAN VAR MIT 2016?

Mine nytårsforsæt for 2017

Det er allerede D. 3 januar 2017, og det er 3 dage siden v skød nytårsaften ind med en masse bobler, raketter og hyggelig samvær med vores familier, venner og dem vi har aller kært. Jeg holdte nytår med et 2 vennepar og det har ganske hyggeligt, og vi fik drukket en masse bobler, vin og spist lækkert mad, som var en 3 retters menu, med en masse godt. Jeg fik desværre hovedpine hen over maden, og derfor drak jeg ikke særlig meget, og det betød også at mine tømmermænd slet ikke kom, og det var jo fantastisk fordi vi skulle op til fødselsdag dagen efter hos min nevø, men min kæreste havde det vist lidt mere stramt end mig, for han havde da en ekstrem god nytårs aften, men den historie kan i høre senere, den er lidt klam.. haha! I år har jeg valgt at sætte mig nogle mål som er mere realistisk end alt det man bare ikke holder i løbet af året, og er simpelthen den bedste til ikke at holde mine nytårsforsæt og det jo ikke for godt, haha.picmonkey-collage-2Finde en større lejlighed: Jeg er ved at være lidt træt af, at bo på 30 kvm plads, når jeg har så mange ting og sager, har ingen mulighed for at få alt op, fordi min lejlighed kun har 4 små vægge, og den ene væg er fyldt med et lille te køkken, eller hvad man kalder dem, rigtig irriterende og ikke det bedste. Vil gerne op i en 2 værelses, også fordi jeg har mig en kæreste nu – vil rigtig gerne flytte sammen med ham i 2017, og det er også et af mine nytårsforsæt, at få en større lejlighed, og bo sammen med ham jeg elsker aller højst – det kan jeg godt klare til næste år, tror jeg!
picmonkey-collage2Finde mere tid til vennerne: Altså nu bruger jeg godt nok meget tid med mine venner, for det har været år fyldt med ture i byen, og tømmermænd på sofaen dagen efter, og de tømmermænd er jeg bestemt ikke så glade for mere, så måske mere tid med vennerne UDEN alt for meget alkohol indblandet, måske en tur på en bar med drinks, kunne være hyggeligt. Måske jeg skulle holde en lille fest også i det nye år, det har jeg heller ikke gjort endnu, fordi jeg er bange for det bliver en fiasko – ikke de bedste tanker at have, haha. Men håber på 2017 bliver året, hvor jeg tilbringer mere tid med de bedste jeg kender til, uden alt for meget drama.
picmonkey-collageTage ud at rejse med min kæreste: Sidste år snakkede Patrick og jeg om at finde et hyggeligt hotel med all inklusiv og bare rejse væk fra det hele sammen, men det blev desværre ikke til mere end drømme og dejlige tanker, for afsted kom vi ikke. Derfor håber jeg at vi i år tager os sammen, og får booket en dejlig rejse sammen, distantionen  er vi dog ikke enige om, jeg vil gerne til Tyrkiet, og han vil gerne på en kør’ selv ferie, men lidt svært med en bil, der ikke må køre mere end 20.000 km om året. Mon ikke vi finder det perfekte sted til os begge, gerne med sol, drinks og shoppingcenter. picmonkey-collage5Blive bedre til at lave aftenmas eller bare mad: Hvis der er noget som hænger mig langt ud af halsen, så er det aftensmaden som altid skal laves hver dag, det er ikke noget jeg gider eller har lyst til at stå og forberede og lave, men i år skal det være anderledes, for mad skal der altså på bordet, og især til en sulten kæreste som arbejder meget, og det må gerne være sundere også, det er det som er problemet, når vi endelig laver aftensmad er det tit usundt, og en kalorie bombe, og det burde altså være sundt, lækkert og godt på sammetid, men så husmor er jeg altså ikke helt endnu, haha. picmonkey-collagehTræne mere end i 2016: Har virkelig været doven i 2016, jeg har ikke trænet særlig meget og min vægt er også gået op ad, og mine muskler jeg havde fået er ligeså stille sneget sig væk, og de kommer altså ikke tilbage af sig selv, desværre. Så skal tage mig sammen, og komme lidt mere op i centeret og træne noget af alt det julemad og nytårs mad ud af kroppen – 2017 er dog startet dårligt, for afsted er jeg altså ikke kommet endnu, men der er dog også kun gået 3 sølle dage i det nye år, mon ikke det kommer når jeg starter i skole D. 10 januar? Lad os håbe på det.

De 5 hurtige:

1. Købe mere pænt tøj til mig selv, har intet pænt fordi jeg ikke kan passe det øv.
2. Blive bedre til at lave mine lektier og følge med i timerne, den er god!
3. Få styr på mine humørsvingninger, for dem har jeg mange af, (rødemesmiley)
4. Stoppe med alle de impulskøb, som jeg er vældig god til (her snakker vi om mad)
5. Være lykkelig sammen med ham jeg elsker højest, min kæreste Patrick.

Har i nogle gode nytårs forsæt i vil dele med mig? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN VAR MIT 2016?