MINDEVÆRDIG FERIE I ITALIEN #2017

ER P20 SOLCREME DET VÆRD?

Reklame: P20 blev lanceret i 1979 af Claus Riemann der havde lavet en sollotion der skulle virke.Han vil også have at man kun skulle smøre den på en gang og dertil skulle den virke resten af dagen. Det lykkedes! Men produktet blev taget af markedet igen nogle år efter fordi den ikke dækkede bredspektret mod UVA-strålerne! Men P20 er tilbage og det har det været i mange år med alt det i der skal være for en god solcreme.
Jeg var på ferie i Italien sidste år, og der havde min svigerfamilie købt lige netop P20 med, og jeg anede virkelig ikke hvad det var for har aldrig hørt omkring mærket eller den salgs solcreme. Men da vi havde opbrugt alt mit ‘gode solcreme’ måtte vi prøve en fra serien, og mit første indtryk af den var, at den lugtede virkelig meget af sprit, så troede også den gik ind og fjernede alle mine bakterier, haha. dog ikke!

P20 er ikke ligesom en normal solcreme synes jeg, for det er ikke nogle tyk creme, mere ligesom olie der bliver sprayet på, og så fedter den nærmest ikke, og det bedste er, at når man er i vandet så får man ikke ‘solcreme’ i øjnene, når man lige kommer til at gnide sig der. Har ikke oplevet at den har lavet pletter på mit tøj, så det kan jeg desværre ikke svare på om den gør. Den absorbere hurtigt ind i huden og man kan ærligt ikke mærke man har noget solcreme på, derfor er jeg fan.   Nu bevæger jeg mig ud på farlig grund, ved at fortælle at jeg faktisk ikke er typen der smører solcreme på, kun hvis det er en rigtig varm dag hvor jeg skal være ude i solen i flere timer, ellers ALDRIG. Fordi jeg netop ikke kan lide når det sidder og fedter på min hud, føler mig altid så ulækker og virkelig gusten – men derfor er jeg gået over til P20 selv, selvom mærket er rigtig dyrt så får man altså bare en godt produkt der virkelig beskytter mod de hårde stråler vi er ude i på ferien, og herhjemme i sommeren 2018, hvor der er over 25 grader de fleste dage. Jeg er glad for mine, og det samme er Patrick vi bruger nærmest ikke andet, efter vi er blevet gode venner med P20. Hvilke solcreme synes i er bedst og bruger i på de varme dage?

Man kan få dem i forskellige størrelser og med forskellige Spf i;
P20 – med Spf 20 med 100 ml koster 149,50 kr
P20 – med Spf 30 med 150 ml koster 249,95 kr
SÅ har vi den helt nye med Spf 50 som skulle være rigtig god og beskyttende med 150 ml som koster 249,95 kr HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINDEVÆRDIG FERIE I ITALIEN #2017