Carlas fødselsdag | 1 år

Nytårsfest | Forfest.

Hej mine søde læsere, håber ikke i er trætte af alle de indlægs på en dag, men nu kommer der altså et til. Igår fik jeg ikke skrevet nogle indlægs, da jeg var ude at handle ind til alt det vi skal bruge imorgen, da det er nytår! men da vi kom hjem, hyggede vi os og naboen kom over og jeg lavede en masse Jordbær shots da jeg skal lave dem imorgen, så skulle lige øve mig. Og det gik da veltig godt, eller noget. Men senere tog jeg med Annika, og nogle op til taars og så drak vi lidt og lå’ makeup og så tog jeg ellers videre i byen på Bierbar med dem! Det var super hyggeligt.

Ingen kommentarer til Nytårsfest | Forfest.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carlas fødselsdag | 1 år