Konkurrence ~ Vind 3 Appeal4.

By-k Goodies

IMG_5177as IMG_5178weIdag kom min elskede pakke fra By-k og de var så søde at putte en ekstra i, havde kun bestilt 4. Men det altid skønt at blive forkælet med lidt ekstra, så Tak til jer. Jeg valgte at det skulle være lidt lyse og flotte farver, så valgte at købe en pink, lyserød, lilla, og så valgte min mor at jeg skulle have en ”brun” og fik så den mørke/grønne neglelak med. Neglelakkerne hedder fra venstre af: No 48 Crazy passion, No 47 Pink clove, No. 45 Peacock flower, No 40 Scarlet mallow og No 16. Hazel Brown. Super flotte og pæne farver, er især vild med de lyserøde. Det var et skide godt køb. Lige nu kan i få neglelakker derinde til KUN 25 -. og de plejer normalt koste 75. SÅ hvis i vil gøre et totalt godt køb og få neglelakker til billige penge, så er By-K stedet hvor du kan gøre det ved nu! Og det skal lige siges at de er rigtigt flotte, tørre hurtigt og de er IKKE blive testet på dyr, så det jo fantastisk. Hvad synes i om farverne? Kender i mærket By-k? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence ~ Vind 3 Appeal4.