At blive dømt på udseendet

Anmeldelse: Cream Peony

IMG_5150kjk IMG_5174swsImorges vågnede jeg ved at min mor kom ind med en pakke til mig, og jeg vidste jo godt hvad det var! Så jeg rev papiret af, og der lå’ 3 smukke neglelakker fra Appeal4. Appeal4 er en side jeg har fundet over facebook, og fandt så ud af de også havde en hjemmeside hvor man kunne se alle de lækre farver. Man kan næsten få alle farver derinde. Deres neglelakker er i super god og lækker kvalitet, de tørre hurtigt, og der skal kun få lag til at den ligger perfekt. Deres neglelakker er ikke testet på dyr, der er ingen formaldehyde, toulene og parabener i. Appeal4 har lige nu 14 farver i deres kollektion. og der bliver vidst lancere 4 til 5 tema kollektioner om året, der er tilpasset moden. Så hvis i vil have en lak, der ikke er testet af på dyr, så er Appeal4 det rette sted, og så fåes de også til en rimlig pris, synes jeg selv. Jeg ved ikke om alle neglelakkerne bliver testet eller om det bliver 2 ud af de 3. men det må vi jo se efter ;-).

Den første Neglelak jeg har valgt at teste er Nr 14. nemlig Cream Peoney, det er en lys neglelak ved ikke om man kan kalde den lyserød? arg.. men den er ihvertfald super flot når den kommer på. Jeg er vild med den, og elsker især de lyse nuancer, det tror jeg de fleste gør? Jeg har kun lagt et lag her, derfor det ikke er særlig tydeligt. Men det være i får et bedre billede på et andet tidspunkt. Jeg er ihvertfald super glad for den var en del af de 3 neglelakker jeg fik sendt hjem til mig.

Appeal4 har også en facebook side som i kan finde her. jeg er virkelig blevet glad for Appeal4’s neglelakker, det godt være jeg modtog pakken imorges, men de andre farver er skam også testet, og de tørre super hurtigt, krakeller ikke, og de er super flotte, og jeg er sempelthen så glad for at Appeal4 gad og sende 3 smukke og fantastiske gode lakker til mig! Jeg kan kun anbefale dem, og deres lakker. De koster 75 kr.

Hvad synes i om neglelakken? Hvad synes i om at deres lakker IKKE er testet på dyr?   Indlægget er sponsoreret, men skrevet med mine egne meninger og holdninger. 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive dømt på udseendet