My week: Felix and family time.

Tropical Milfoil // a winner of the giveaway

IMG_5654jjk IMG_5655eswJeg fik denne neglelak for lidt længe siden af Appeal4 og jeg har været glad for den lige siden. Jeg elsker dens grønne/blå farve. Lige siden jeg fik den har jeg brugt den et par gange, og hvergang synes jeg den er utrolig lækker og fin. Det er nok en af mine yndlings neglelakker som jeg har i min samling. Jeg har længe kørt et samarbejde med Appeal4 og har igen en konkurrence igang omkring deres nye kollektivion, hvor i kan vinde to af dem. Men jeg er helt vild med deres neglelakker og deres farver. Jeg glæder mig allerede til at få fat i deres nye. Hvis i mangler en neglelak eller noget, så gå efter appeal4! Har i nogle appeal4 neglelakker?

 

Jeg har også fundet en vinder af give awayen omkring de fine nye neglelakker. Det blev maria seidelin, jeg håber du bliver glad for dem, jeg sender dig en mail, og den skal gerne besvares inden for 3 dage, ellers går neglelakkerne videre til en ny vinder. Tillykke! Tak til alle jer der deltog i denne give away. Det er jeg rigtigt glad for. i kan finde konkurrencen HER, som lige er slut.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week: Felix and family time.