Color Bug

Birthday Wishlist

Ønske liste

Nu har jeg snart fødselsdag, og ihj hvor jeg dog glæder mig, det er i næste måned, nemlig D. 30 Oktober. Jeg har fundet lidt af de ting jeg ønsker mig, men ikke alt kunne være på denne ene collage. Pandora armbånd, Sneakers med nitter, En varm sweather, Modeström jakke, Mascara, En Iphone(gerne den nyeste Iphone 5s), Bh’er, Spinnings ringe, Skjorter, BALANCE sneakers, hygge sko, Canon 600D eller 700D, Parfumer, penge og nogle højtaler. Jeg ønsker mig meget mere end der er på denne collage, jeg ønsker mig nemlig osse en masse trøjer, bukser, leggings, og andre gode sager. Har i nogle ideer til ønsker? Ønsker i jer også noget fra collagen? 

2

 • Sikke nogle fine ønske, du har fundet frem! De sutsko er dog noget af det sødeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Er også helt vilde med dem, men bliver nødtil at vente med at købe dem til efter min fødselsdag der skal holdes her på lørdag!
   men ja, de er så fine og lækre! :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color Bug