in-shower // body milk

My opinion about Miley Cyrus?

Miley-Cyrus Miley-Cyrus-GIF-1tumblr_m4hyqbPmAA1rw2q7so1_r1_500 tumblr_mdyqrianLh1rvl9f8 tumblr_mj5reeBQ821rh93ddo1_500_large

I alle kender sikkert Miley Cyrus, hende den pæne og søde Miley, ihvertfald da hun fik hovedrollen i Hannah Montana, der var hun den søde Miley.. Men har faktisk lidt forskellige meninger omkring hende, og den hun er blevet til nu, for hold op hvor har hun forandret sig på virkelig kort tid. For nogle år tilbage var jeg vild med Miley, hendes lange bruge krøllede hår, samt hendes personlighed, den var lige mig. Jeg elskede at følge med og kendte hende kun som Hannah Montana. Men selvfølgelig vidste jeg hun lavede musik og det lød godt, og hendes videoer, var os super gode. Jeg fulgte altid med i hvad der skete i hendes liv, og så faktisk lidt om til Miley, men der er godt nok sket nogen ting siden da. Hun er blevet kort håret, og der fik jeg mig en forskrækkelse, hvorfor klippede hun dog det pæne brune hår af?! Der sidder alle os her, der drømmer om hendes hår, jeg gør ihvertfald, hihi. Hendes stil er meget sådan med at vise hud, det også helt okay, men den stil er ikke lige mig, eller jo synes egentligt hun kan bære stilen, og det pisse fedt. Jeg har faktisk fulgt meget med i Mileys liv fortiden, for der er meget omkring hende og alt det twerkeri, og nøgenhed i hendes videoer, først vidste jeg ikke hvad det betød altså ordet ”twerk”.. men efter jeg så hendes video, fandt jeg da hurtig ud af, hvad alle mente med det. Men det er jo slet ikke Miley’s stil at være nøgen og stå og slikke på en ting, kan ikke lige huske hvad den hedder? Jeg synes hun er blevet lidt for meget, men alligevel tror jeg hun fortryder nogen af de ting hun har gjort, det godt være hun ikke gad og ses som hende den søde Miley, men hun behøves da hellere ikke gøre sig selv fuldstændig til grin. Hendes nye jeg er okay, men nogen gange er den for meget, hun har den der ”Swagger’ stil, og det os fint nok, men hun har ihvertfald glemt at hun er et forbillede for mange unge piger, da programmet ”Hannah Montanna” stadig kører i flimmerkassen. Jeg kan stadig godt lide hendes musik, hendes stil, men det med at hun er nøgen i hendes musik videoer, det behøves hun ihvertfald ikke. Men jeg vil nu hellere se på den gamle miley, for hendes nye jeg er da vidst slet ikke hende, hvem prøver hun at blive? Er det Rihanna hun sigter efter at ligne. hvem ved? Jeg har os set de film hun har været med i, og hold op hvor jeg elsker hendes udseende og hendes udtryk, og det flotte, lange, krøllede brune hår hun har eller havde. Det som om hun vil ud af den søde rolle, som hun havde, for alt er ændret ved hende, hår, personlighed, makeuppen, stilen, hvordan hun laver musik, og alt det der. Det er næsten synd, det synes jeg ihvertfald, kunne bedst lide den gamle miley.  Hvad synes i om den ”nye miley?” Kom med jeres meninger omkring hende? Jeg blev spurgt om jeg ikke gad skrive min mening om hende, så det gjorde jeg, hihi. 

4

 • Gooodt indlæg (Y)!
  Kan du ikke lave nogle flere? 🙂
  Måske med Ariana Grande, Justin Bieber, One Direction og Avril Lavigne.
  – Jeg elsker hende, den gang og nu! Har STOR respekt for hende (Y)
  http://believer123.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Goooodt indlæg (Y)!
  Kan du ikkelave nogle flere, med måske, Ariana Grande, Justin Bieber, One Direction og Avril Lavigne? 😛
  Har altid elsket Miley! – Har STOR respekt for hende..!
  http://believer123.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, JEG syntes det er fedt at hun har ændret sig sådan!
  – For meget hud? Jaja. Og samligne hende med Rihanna?
  Nej, stop. Hun bliver aldrig som RIHANNA! Niksen!
  Men.. ALTSÅ de er KENDTE og kan tillade sig alt!
  – Og bliver udsat for meget. Hatet og elsket for det de gør!
  Jeg vil dø for at få Miley’s krop! Den er perfekt!

  Btw. Ja, skide godt indlæg. Smag og behag.
  Vi har jo alle hver vores mening! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super skønt indlæg Kathrine! Jeg er personligt ikke så vild med den “nye” Miley, da der stadig er mange unge piger, som ser ekstremt meget op til hende, & ser hende som et forbillede. Et forbillede jeg ikke synes hun kan leve op til mere :o)

  Tjek gerne mit nyeste indlæg, du er med i mit shoutout!

  Knus ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

in-shower // body milk