By Ransborg

By ransborg konkurrence

IMG_9595kk IMG_9596kknbBy Ransborg har været så venlig at sponsorere alt dette i ser på billedet, og endda meget mere. Jeg har nemlig fået lov til at lave en lækker konkurrence, hvor der er 3 heldige vinder, det eneste der er forskel på er duftlyset, der fik jeg 3 forskellige, så i skal vælge hvilken duft i vil have. Jeg er glad for at jeg også selv fik pakken. Men nu vil jeg give jer lov til at vinde alt det i ser. Men først skal i gå ind på By Ransborg’s hjemmeside og finde ud af hvilken duftlys i gerne vil have med. I finder hjemmesiden HER. I kan læse om det hele lige HER. Jeg finder 3 heldige vinder Den 31. Marts! P.s hvis i ikke har bloglovin er det okay bare at følge mig på min facebook blog.

For at deltage i denne konkurrence skal I:
Skriv en kommentar med hvilket duftlys + travel tin i gerne vil have med
HUSK at skriv dit Navn og mail i en kommentar.
Like min facebook side lige HER.
Følg mig på bloglovin lige HER.

28

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Ransborg