Tezzo

Divergent review

PicMonkey Collageqwrq

”Filmen Divergent handler om en 16 årige pige der lever i fremtiden, hvor verden er inddelt i fem faktioner – de uselviske, de intelligente, de fredelige, de ærlige og de frygtløse, også kaldt levemåder. Tris skal vælge hvilken verden hun hører til. Men da Tris skulle tildeles sin faktion viser det sig at hun er en afviger, den besidder ikke bare en egenskab men flere. Det kommer til at bringe Tris i stor stor fare og hvis de finder ud af hun er en ‘Divergent’ som er meget sjælden, vil de slå hende ihjel. Tris Må derfor holde det hemmeligt for alle. Efter hun valgte en faktior møder hun lækre four, som skal hjælpe hende til at bestå det. De finder sammen ud af, at noget er helt galt, og at de faktisk ikke gør gavn det en vil have dem til. Four og Tris bliver forelsket og hjælper hinanden igennem nogen ting. De lever i en helt anden verden, som er 100 år fremme i tiden.”

Jeg var meget spændt på at skulle ind og se denne film med min kæreste, da den ikke lyder som en film der er mig, da jeg ikke synes hungergame er en god film, hvorfor? ja det ved jeg bestemt ikke. Men blev faktisk rigtigt overrasket over denne Divergent. Jeg har næsten ingen ord for den, den handler både om Kærlighed, Sorg, og især kampen om af overleve. Jeg ved ihvertfald det er en god film når jeg kniber en tårer til det sørgelige der sker i filmen. Jeg er fan, og jeg synes bestemt det en film i burde se ALLE sammen. I vil ikke blive skuffet, for den er virkelig sindsyg god. Jeg sidder lidt her og håber der udkommer en 2 og måske en 3’er! Hvem ved? Hvad synes i om filmen? 

 

10

 • Jeg har ikke set den, men den lyder super god 🙂

  http://www.kunsanne.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var inde at se den i sidste uge 😉
  må sige at jeg bar meget positivt overrasket og glæder mig bestemt til at se den næste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Glæder mig bestemt også! Den er rigtigt god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så den i påskeferien, den er bare SÅÅÅÅ god, virkelig jeg elsker den!
  Har lige bestilt bogen hjem, som jeg ser frem til at komme igang med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nielsen

  Jeg har endnu ikke set filmen, men har læst bogen og den var rigtig god. Skal helst sikkert også have set filmen på et tidspunkt. Og så kan jeg fortælle dig, at der er kommet bog nr. 2 og 3, så mon ikke der også kommer en film nr. 2 og nr. 3?

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin anmeldelse! Jeg vil nemlig også rigtig gerne se den, men har ikke fået taget mig sammen endnu. Synes den ser virkelig spændende ud! Jeg er dog typen der elsker Hunger games :b
  Og tusinde tak for dine søde kommentarer på min blog 🙂

  http://www.imeldascloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Åh hunger games er ikke lige mig, har ihvertfald ikke set 1’eren igennem endnu, men det burde jeg! hehe. Det var så lidt, din blog er super god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har ikke hørt den, men jeg har hørt mange snakke godt om den, så måske vil jeg ind og se den hvis jeg får tid 🙂

  Lige nu har jeg gang i en giveaway på min blog, hvor du kan vinde et cover til hvilken som helst smartphone, som du selv designer. Måske vil du være med? Det foregår lige her: http://mariejosiasen.blogspot.dk/2014/04/giveaway-poc-cover.html

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Synes du skal gå ind og se den, den er ubeskrivelig god faktisk :). <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tezzo