Summer style: white hot

GET TO KNOW ME TAG #1

PicMonkey Collageghkl

1. Øgenavne: Jeg bliver kaldt så mange ting, men tror mit øgenavn altid har været ”Trunte” eller ”Trinski” ihvertfald igennem mine veninder. Så Trinski eller Trunte! 2. Fødselsdag: Den 30 oktober 1995, lige præcis! Glæder mig til at fylde 19. 3. Yndlings parfume: Har i øjeblikket to, som jeg skifter imellem at bruge. Det er Britney Spears – Fantasy og Forever – Mariah Carey. De dufter fantastiske begge! Kan fåes på Matas hjemmeside. 4. Yndlings tv-serie: Det må være Pretty Little Liars og Revenge – to helt utrolige fantastiske serier, som begge har et stort spændings grad, love it! Kan virkelig kun anbefale dem. 5. Hvor vil du gerne bo henne, når du bliver ældre: Det kunne være skønt at bo i et varmt lang, men nej.. Vil aller helst bo i Hjørring eller Vejle, det er nogen fantastiske byer. 6. Hobby: Bruger faktisk flere timer her på bloggen, men elsker også at tage i fitness og få brugt noget energi der, selvom jeg helst vil afsted med en, og lige nu har jeg ikke råd til det, desværre, så det nitten. 7. Hårfarve: Min hårfarve er virkelig svær at forklare, den er orange med et rødt skær i, hvis i tænker på min naturlige. Men hvis det er nu, så er den blond. 8.  Hvilken uddannelse tager du: Altså det ved jeg slet ikke endnu har søgt ind på Grundforløbet på Sosu i Hjørring, som på begynder i August. Hvor jeg så skal bo på et skolehjem, indtil jeg er færdig med grundforløbet (ellers har jeg en lejlighed til den tid) 9. Er du A eller B menneske: Pyha, kan ikke engang lyve mig ud af denne, jeg er et stort B menneske, elsker at sove, der er næsten intet bedre end det, men kan også godt lide at stå op og få noget ud af dagen. Men B må jeg indrømme. 10. Yndlings mascara: Har kun fundet 2 mascara der ikke klumper mine vipper, totalt. Og det er Yves Saint Laurent – Baby doll, den er så fantastisk og giver en sindsyg godt resultat. 11. Hvor høj er du: Er 1.50, hvis altså jeg har stiletter på, ellers er jeg kun 1.46, det er ikke noget at råbe hurra for det.
PicMonkey Collagegkl

12. Hvilken internet side er den første du besøger om morgen: Der er vidst ingen tvivl, det er facebook, og så skal jeg også ind og se om der er sket noget nyt på min blog derinde. Facebook kan altid redde en morgen, hæ hæ.  13. Hvad er din livret: Om julen er det ihvertfald risengrød, men elsker også at spise mig godt og grundig fed i det, om sommeren. Det smager så godt. 14. Hvilket kamera bruger du: Bruger mit ubeskrivelige dejlige Canon EOS 600D, som jeg er vildt glad for. 15. Hvad er det længste sted du har været henne, uden for Danmark: Det er Kreta, ellers har jeg kun været i Sverige. Vil helt vildt gerne ud at reje igen, hm. 16. Har du nogen søskende: Har 3, som faktisk er mine halve. Men ser dem som mine rigtige da de altid er der for en, og ser dem jævnligt. 17. Nævn 1 ting ikke mange mennesker ved om dig: Jeg går virkelig tit og er deprimeret over et eller andet, det kan være over småting, men der er hellere ikke mange der ved at jeg har et temperament  der siger spar to, og så er jeg oppe i det røde felt. 18. Hvilke ord siger du alt for ofte: Siger virkelig tit ”omg’ og bruger altså også nørd ordet ”lol” ved virkelig ikke hvorfor, så spørg mig ikke. Men siger nok mest omg.

Jeg håber virkelig at i lærte mig en smule mere at kende igennem de her spørgsmål. Undskyld at indlægget er lidt langt, men håber i kan lide det, selvom det er langt. Har vi noget til fælles? 

12

  • sofie sørensen

    Dejligt indlæg!!!
    – Du er ikke den eneste som ikke er så høj, jeg er nemlig også selv lav 🙂
    Hav en god weekend!
    knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Det er så træls Sofie, men dejligt jeg ikke er den eneste! :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror faktisk jeg vidste det hele. Måske fordi jeg har fulgt dig så længe. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super indlæg!

    knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spændende indlæg 🙂
    Jeg bruger også ordet “omg” og “lol” lidt for meget.. Mine venner er da heller ikke blinde for at fortælle mig, at det er nederen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, der er godt nok lidt højdeforskel på os to, jeg er nemlig hele 173 cm 😉 Men jeg elsker også bare risengrød og er kæmpe B-menneske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Ja, jeg er ret lille, og risengrød er lækkert, hæ hæ 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt og personligt indlæg 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Ja, det er ret godt! Og det er jo hyggeligt at læse!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise og Elisabeth

    Elsker at læse indlæg som disse, de kan være mere personlige hvilket der jo også skal være plads til 🙂
    Har du lyst til at følges? asimplefeather.blogspot.dik

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også fået en utrolig irriterende vane med at sige ‘lol’ sådan…. konstant næsten! hahaha…

    //Camilla Christine ♥ ♥
    http://www.fitspoblog.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker sådan nogle indlæg her <3

    knus & kram!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer style: white hot