Jeans Relaxed Fit

PALETTE EXECUTIVE BY MAKE ME UP #2

IMG_0118ghkJeg har faktisk aldrig været den store øjenskygge forbruger, men det er jeg blevet efter jeg har kigget rundt på forskellige blogs, og set alle mulige forskellige slags øjenskygge paletter man kan få. Jeg har altid gået med meget neutrale farver, som man ikke rigtigt kunne se jeg havde noget på. Jeg har fået den super fine palette fra Online-mode, og er faktisk rigtigt glad for den. Den har alle de farver som jeg rigtigt godt kan lide, og så er der hele 31 farverige farver at vælge imellem, så er man vidst lidt heldig. Jeg elsker paletter med farve, og glimmer i, det kan virkelig give det sidste.
IMG_0135gjleqt IMG_0146qweweJeg har swatchet et par farver fra paletten, og det blev de lidt mørke men også et par lyse, desværre står der ikke hvad farverne hedder, som kunne være en stor hjælp når man skulle fortælle jer om paletten. Makeup børsterne, kan jeg hellere ikke lide i denne palette, da de ikke er gode at arbejde med, og hvis man laver en forkert bevægelse så går de måske i stykker, da børsten ikke sidder ordenlig fast.

Øjenskyggerne er der alle glimmer i, nogen mere end andre, og det er super lækkert, da jeg altid synes det lige giver det sidste til ens look. Skyggerne er meget nemme at påføre og arbejde med, da de har en virkelig cremet og lækker konsistens som øjenskygger helst skal have. Man skal hellere ikke ligge særlig mange lag på hinanden før man har det resultat man aller helst vil have, en skygge der kan ses, og der giver et super godt resultat. Jeg er desværre ikke så hammer skarp til at tage de billeder af skyggerne alene, men håber i kan se de smukke farver, som er meget pigmenterende. Det er virkelig også lækkert at der er indbygget spejl i paletten, for så kan den tages med alle steder, og så kan man altid rette sin makeup, uden at skulle hen til toilettet og gøre det der. Men det er nok ikke en palette man vil tage med overalt, når den er en smule stor. I kan købe paletten til 129 kr, HER! Hvad synes i om de smukke farver? Har i selv sådan en palette derhjemme? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans Relaxed Fit