A talk on various body decorations

Sig det med blomster

Sig det med blomster

www.sendentanke.dk er en side hvor i kan finde utrolig mange gavekort som i kan give til en i holder af, og i kan næsten selv vælge hvilken beløb det skal være på. Jeg har valgt at sige det med blomster fra Interflora, som man også kan få som gavekort derinde. Hvis jeg skulle sige det med blomster til en jeg holder af, skulle det klart være min mor, for hun fortjener det mere end nogen andre, hun er den der støtter mig, hjælper mig, og er der når jeg har allermest brug for hende. Det godt være vi kan diskutere, og være rigtige trælse overfor hinanden. men derfor vil min mor altid være den bedste i verden. Men det jeg synes er godt, er man helt selv lan sammensæt det man gerne vil købe. Du kan vælge blomster, chokolade, og vin.. Hvis din kæreste, kollega eller måske en ven, kan lide det?! Jeg synes sendentanke er super god, har ikke prøvet det endnu, men før eller siden skal det nok blive afprøvet. Hvis du sidder derude og måske har i tankerne at give en blomst, måske kan i lade hende/ham vælge selv, ved at give et gavekort, ihvertfald hvis man ikke selv er så god til at finde på. Jeg er fan! Har i prøvet sendentanke før? Hvad synes i om det? Vil i prøve det?

 

(Indlægget er sponsoreret, men skrevet med mine egne meninger og holdninger)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A talk on various body decorations