Sig det med blomster

Vis mig din blog #1

large (1)Jeg har i virkelig langtid gerne vil lave dette indlæg, men har ikke haft tid eller kræfter til det. Der har været alt muligt andet. Men nu vil jeg fører det ud i livet, he he. Jeg mangler virkelig nyt læsestof, som i virkelig meget. Derfor beder jeg gud og hver mand, om at skrive et deres eller en anden blogs navn, som i synes jeg skal tjekke ud – det vil gøre mig så glad. I må gerne linke flere end 1, i kommentaren. Jeg vil måske lave en blog anbefaling eller 2 ud af dem, i skriver i kommentar feltet. I må også gerne skrive lidt om, hvad jeres blog handler om.  Jeg håber i vil være med til det. God aften og ferie – der er nogen der ikke har ferie endnu, ja nemlig MIG! Øv.. Link din blog i kommentar feltet, tak. 

17

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig det med blomster