Nice hair // hår produkter

Herringbone on a hot summer day

IMG_1241deer IMG_1251jjh IMG_1253wdwfKan i holde varmen derude, for tempoturen har godt nok ændret sig meget. fra 19 til 30 grader på få dage. Vi har hedebølge i Danmark – men det skal vi vel ikke brokke os over? jeg brokker mig ihvertfald ikke. Jeg har trukket i min bikini og nydt solens stråler fuldt ud, og drukket en masse vand, for ikke at få hovedpine. Jeg kan huske da jeg var helt lille, der flettet min mor ALTID mit hår, og det var sildeben, fletninger og rottehaler, jeg havde det NÆSTEN altid sat op. I Tirsdags eller Onsdags flettet min mor mit hår igen, godt være den ikke blev pæn, men hold fast hvor jeg savner at have mit hår flettet i fotte fletninger. Tror virkelig jeg skal til at have det noget tittere – for det look er lige mig. Det er rigtigt sommerhår. Hvilken frisure går i mest med om sommeren? Løst, opsat hår eller noget vildt? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice hair // hår produkter