Herringbone on a hot summer day

sweet summer braids

10551923_10203727730327114_793849799_n IMG_1286jhgf IMG_1296gre IMG_1302kjg IMG_1303ghDen her sommer har gjort mig helt skør med fletninger, og der bliver lavet flere forskellige slags i mit hår. I dag lavede min mor 2 fletninger i hver side, det ser så fint og enkelt ud. Man kan ligeså godt bruge tiden fornuftigt, når det tordner og regner udenfor. Nordjylland var hårdt ramt igår, af store lyn og en hel del torden, jorden rystede nærmest, men det var nu også tiltrængt med en smule regn, dog ikke så meget igen. Men jeg er virkelig blevet vild med fletninger, og ville simpelthen ønske, at jeg selv kunne finde ud af, at lave dem – for så havde jeg fletninger hverdag, i forskellige størrelser, former og længder. Hvad synes i om mine fletninger? Hvad er jeres yndlings sommer frisure? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herringbone on a hot summer day