birthday wishes

RANDOM FACTS #7

10584317_10203954588158418_971675576_nJeg spiser altid 1 pink lady om dagen. Jeg kan ikke begynde med et æble, uden jeg har siddet med det i nogen minutter i hånden. Jeg bliver altid hyperaktiv om aften. Jeg drikker ikke særlig meget cola mere, og hvis jeg gør er det 1 glas, eller ingenting. Jeg kan blive irriteret, når folk på instagram, poster herre dårlige, grumset billedet. Jeg har aldrig boet helt alene. Jeg er begyndt på Sosu nord, i Hjørring. Jeg elsker at diskutere. Jeg kan godt finde på, at sætte mig til at se Disney film, det bare hyggeligt. Jeg var i Jomfru ane gade, første gang i sommerferien. Jeg hader at snakke i mobil, det føltes altid så skide akavet. Jeg kan næsten ikke have en stille weekend, der skal bare ske noget. Jeg vil have dækket min tatovering på håndledet. Jeg drikker bestemt ikke øl. Jeg danser herre ringe, men alligevel ender jeg altid ude på danse gulvet, med en Mokai i hånden.

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

birthday wishes