I'm in love , in my autumn jacket

Redbird.dk – smykker af kvalitet

IMG_1423fghj IMG_1424gth IMG_1426r IMG_1426ewr IMG_1430reHar igen været heldig, at modtage smykker af kvalitet fra Redbird.dk, som både sælger halskæder, øreringe og armbånd i alle mulige slags. Men deres side omhandler mest om blingbling og lyse smykker. Jeg er personlig selv vild med de smykker med diamanter og bligblig i, da det mere er mig. Jeg har før modtaget et par super søde øreringe, som stadig holder endnu, og er i godeste orden, uden nogen form for slid, eller andet.  Udvalget af deres smykker er ikke kæmpe stort, men der er vildt smukke smykker, til en rigtigt gode priser, de er ikke for høje. De har enormt hurtig gratis forsendelse, og deres service er god.

Deres smykker passer perfekt på fingerne, altså det kan beskrives på mange måder, men jeg har simpelthen så tynde fingere, at alle mine smykker, enten falder af, eller kan trækkes af med lethed, men de overstående smykker jeg modtog, sidder perfekt på mine fingere, og glider bestemt ingen steder, og det er den mindste størrelse. Jeg er rigtigt glad for at modtage en gave fra Redbird.dk – da deres indpakning ikke bare er billigt bras, som en pose de bare lige smider smykkerne i, NEJ.. De bruger kræfter og tid på at pakke dem i pæne æsker og det sætter jeg som kunde, meget stor pris på. De ringe jeg har fået, er nok de smukkeste jeg har haft, og de sidder dagligt på mine fingere, er helt vilde med dem, de er både enkle, men der er også sten og blingbling i. Hvad synes i om smykkerne? Er de ikke smukke?

 

(Ringene er sendt som gave) 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm in love , in my autumn jacket