Oktober inspiration

VIND EN PERSONLIG KALENDER FRA PERSONLIGALMANAK.DK

IMG_1733khhjIMG_1750ghIMG_1694yt IMG_1710r(Ja, i må undskylde at jeg ser så bleg ud på det første billede, men ved egentligt ikke hvorfor)

Jeg er en af de hundrede millioner, som rigtigt gerne vil have skrevet ALT ind i en kalender, for at kunne huske ting. Jeg er virkelig alvorligt dårligt til at huske ting, men det kan jeg lave om på nu, med en virkelig smart kalender fra Personligalmanak.dk. Det er virkelig et must for mig med sådan en kalender. Det vildeste er at man helt selv har designet den, ikke bare kun forsiderne, men også selve indholdet inden i den, og det er jo bare herre cool, synes jeg. Jeg sad bare i en time, for at bikse den helt rigtige collage sammen, til en forside på kalenderen, men også bagsiden, og synes den er blevet rimlig flot, og er ret tilfreds med den, selvom mine ben ser ligblege ud, på det forreste billede. Man kan kun sætte 1 billede foran, ellers skal man gå et sted hen og lave en collage, for at fikse flere billeder til en forside eller en bagside. Man kan selv bestemme hvad der skal stå foran på bloggen, der valgte jeg bare mit navn Kathrine, og efternavn Johansen. Kalenderen er en super fed kvalitet, og jeg tror næppe på det lige er en kalender som går i stykker efter et par ture i en roddet taske.
IMG_1696fe IMG_1702dhtr IMG_1741jhhjIMG_1745jklIMG_1747jjhIMG_1758kjhDer er så mange ting man kan gøre ved sin kalender, og har bare plukkede et par ting ud derfra. Det første man kan i sin kalender er, at man kan vælge at skrive et eller andet, jeg valgte et citat, mit navn og min blog. Man kan også vælge at lade siden stå tom, hvis det er det man har lyst til. Når man kommer ind i selve kalenderen, kan man helt selv bestemme farverne, og om man vil have lister nede i bunden af datoerne. Der valgte jeg en ”to do” liste, da jeg er ringe til at huske ting, og valgte at holde min kalender enkel, og pink.. Men ville nu have valgt blå i stedet, men nok om det. Bag i kalenderen, kan man vælge 3 forskellige ting man gerne vil have. Jeg valgte en slags ”malebog” og lineret papir, som jeg kan skrive vigtige ting ned på. Man kan næsten lave ALT ved kalenderen. i kan få sukduo, kort, lineret papir, skema, og meget mere.  Selvom vi er over halvejs i året, så tvivl ikke – for i kan nemlig helt selv vælge hvilken dag, eller måned i vil starte jeres kalender med. HUSK i også kan følge dem på instagram lige her 

For at deltage i konkurrencen om en personlig kalender skal I:

Like Personligalmanak.dk?s facebookside her
Følge bloggen på Bloglovin her– eller følg min facebook her.
Skriv en kommentar i kommentarfeltet, så jeg kan se I har deltaget(husk navn, efternavn og mail)

Jeg trækker lod blandt deltagerne D. 11/11-2014

 


 

30

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober inspiration