Eshoes.dk

Bilka

BILKA

Bilka, det gode gamle center som vi alle kender, som ligger i alle store byer rundt omkring i Danmark. Jeg er ikke selv den som kommer i Bilka, særlig tit – så kan faktisk næsten ikke huske hvordan Bilka ser ud, men jeg ved dog at deres tilbud på nettet ikke skal gå mine øjne forbi, så er altid inde og kigge hver uge, for at se om der er kommet nye gode tilbud, som jeg skal lurer lidt på! Der er jo ALT i Bilka, alt fra mad, tøj, hvidevare, køkkenting, sofaer og alt muligt andet nips. Det er jo altid lækkert, at komme en lille tur i Bilka, for at gå og kigge deres sager igennem, man finder altid noget man skal have med hjem, ELLER.. Det gør jeg i hvertfald, ender altid ud med et par nye sneakers, eller boots ups! Man kan få tilsendt alt gratis – hvis bare fragten er over 300 kr, og man kan få det hen til den nærmeste Føtex eller Netto butik, det læste jeg i hvert fald noget om, for et stykke tid siden.

Jeg står godt nok ikke og skal flytte hjemmefra, men har alligevel luret på nogen lækre sager fra OBH Nordica, som falder mig lige i øjnene. Deres design er simpelthen så lækkert og enkelt, og det kan jeg virkelig godt lide, at det ikke er vildt og det fineste. Jeg står jo nok og skal flytte hjemmefra en dag, om langtid – så skal jeg ihvertfald have købt mig nogen af de ting i ser på collagen, jeg vil helt vildt gerne have brødristeren, og maskinen til at lave alle former for deje i, Det bliver jo næsten ikke lettere så, at lave kager – JA, jeg er herre vild med kage, og kan spise det næsten hverdag, det er noget af det bedste jeg ved, hihi. I kan finde OBH Norcica HER. Jeg skal ihvertfald ind og kigge lidt nærmere på deres fine tilbud de kører med lige nu, de skulle være gode og BILLIGE! Handler DU tit i Bilka og hvad synes I om deres sortiment? 

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eshoes.dk