Outfit #23

ticket2travel – billige rejser? JATAK

home-london1 london22 Londoneye londra1 why-london-hero-shotKender i til https://www.ticket2travel.dk/ – hvis ikke, så er det en skide god side, hvor man kan få sindsyge billige rejser til London, Paria, New York, og Bangkok. Jeg synes det er virkelig lækkert, at man engang imellem kan komme afsted for billige penge, i stedet for man skal til at ligge 4000 af, bare for en enkel billit, det er ikke mig – så skulle der i hvert fald være varmt og dejligt.
Tricket2travel skriver på dereshjemmeside ”Ticket2Travel er et nyt dansketableret rejsebureau som tilbyder billige flybilletter med alle rutefly til samtlige lufthavne i hele verden. Vi samarbejder med mere end 350 flyselskaber og sammenligner priser på flybilletter blandt alle flyselskaberne til din ønskede destination. Du er derfor sikrede den billigste flybillet til din næste rejse uanset destinationen.”  og  ved Tricket2travel kan du få refunderet dine billeder helt ind til 24 timer, før fly afgangen, hvis der kommer noget som gør, at man ikke kan rejse alligevel, så jeg er fan af deres side allerede, og sidder allerede nu og savler over en masse lækre rejser, jeg vil også afsted!

Jeg har valgt at drømme mig til London, fordi der har jeg altid gerne ville hen, lige siden jeg blev konfirmeret og havde virkelig os håbet på 2 billetter af min daddy, fordi jeg kun havde snakket om at rejse dertil, og var egenligt ligeglad med resten. Men den mulighed fik jeg desværre ikke. Men lige nu drømmer jeg mig væk til London, Londons livlige gader og lækre mode butikker, som jeg gerne vil have synet af. Jeg vil så gerne afsted, men ikke alene, gerne sammen med en veninde eller en kæreste?! det kunne være så vildt, at se alle de lækre steder, som man kan opleve derovre. Så hvis du spørger mig, om jeg er klar til at rejse til London? så vil jeg næsten smide alt, for at komme afsted, men nu skal pengene jo også være der, hihi. Men London er virkelig et af de steder, jeg gerne vil opleve, for kig lige på billederne, de er så smukke og landskabet, er så anderledes end her i Danmark – jeg er nærmest forelsket og vil gøre alt, for at komme afsted, haha. I kan læse mere her! Hvor drømmer i jer hen? Har du været i London før?

billede_1

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #23