Dana cup

Summer vibes #1

IMG_4007 IMG_4010IMG_4012LønstruppppIMG_4013 page ppIMG_4018Lønstrup2 Nu er sommerferien ved at lakke mod enden, og de fleste begynder på arbejde, skole eller på en ny uddannelse snart. Jeg har heldigvis til D. 17 August, men er allerede sindsyg nervøs for at starte det nye sted. Men jeg glæder mig nu til at få en normal hverdag igen, og starte mit fitness ordenligt op, for det savner jeg! Men nu til det indlægget faktisk handler om nemlig sommer vibes, der kommer et par indlægs mere, med iphone billeder også.
Det første jeg vil vise jer er billeder fra Emilie og mit roadtrip til lille Lønstrup i Nordjylland. En af de byer hvor der strømmer til med turister alle steder fra, vi var heldigvis dernede på en dag, hvor der ikke var så mange folk. Vi fik taget lidt billeder at det flotte hav og den smukke udsigt fra stranden af. Det var ikke just den varmeste dag vi havde valgt at tage derned på, og der blæste af helvedes til, men skønt sted og det er SÅDAN et godt sted at tage billeder ved, hihi. Bagefter gik vi en lille runde og vi fandt en 50% butik, med en masse flotte og lækre pynte genstande, og det er virkelig slemt for mig at være i sådan en butik, for jeg vil have alt sammen med mig hjem, eller i hvert fald de fleste af sagerne. Men der var virkelig fint derinde, og det er faktisk MIN første gang i butikken. Har i været i Lønstrup før? Har i stadig ferie? 

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dana cup