Lyngby stager

10 ting som irritere mig i lejligheden #1

IMG_3951Jeg har tænkt mig at lave et indlæg om 10 ting jeg hader ved at bo i egen lejlighed. Jeg kan snart skrive en hel bog med trælse og irriterende stunder, som kommer hverdag eller i hvert fald tit, hvis man spørger mig. Her får i første 10 ting som jeg hader og irritere mig mere end noget andet, og engang imellem har jeg lyst til at smide håndklædet i ringen, og droppe det hele, men så let giver en Johansen ikke op – ikke mig i hvert fald.
1. OPVASKEN? Tror vi alle sammen hader at stå med opvask hele vejen op til ørene, når man ikke har en opvaskemaskine, som kan hjælpe os i bund med det. Jeg hader at stå med fingerne i det klamme vand, og som ALTID spilder jeg vand ud over mig selv, som jeg skal skifte tøj, og det sker hvergang jeg vasker op.. Det FUCKING irriterende.
2. Som mange af jer nok ved har jeg en sød lille kat på lidt over 20 uger nu hvis jeg husker rigtigt. Tino er en bandit og han elsker at gøre livet surt for mig, for indtil videre har han smadret min Kahler vase, min grimme lampe, og kom desuden hjem til et åbnet skab, og katte mad ud over hele gulvet. det er så sket en masse gange nu, så forventer ikke mit hjem ligner noget særlig pænt når jeg kommer hjem – så nu sidder der både klude og viskestykker i ved skabet.
3. REGNINGERNE?! Ja, det er et ord som irritere mig grænseløst og især min EL-regning hvor jeg skal betale for noget idiotisk og unyttig hver evig eneste gang, I hate it. Jeg forstår det stadig ikke, og heldigvis er det kun hver 3 måned, men har lyst til at smide den ud og bruge de 900 kroner på noget nyttigt end at betale dem på noget som jeg slet ikke har brugt. Skal betale for abonnement hver gang.
4. Madlavningen, her hjemme står den på Pasta, pasta og så lige en omgang ris(nu jeg så gået over til de grove pastaer). Jeg kan tælle de gange jeg har lavet ordenligt mad på 1 hånd, tror jeg faktisk. Jeg hader at stå i et køkkenet, og når man kun skal lave mad til sig selv, så gider jeg det ikke. Enten sulter jeg, ellers spiser jeg pasta med en ordenlig klat smør og ketchup. Jeg hader madlavningen ligeså meget som opvasken – begge ting har gud skabt fordi han hader os.. Er helt sikker på det, han hader os virkelig meget.
5. Beliggenheden, da jeg valgte min lejlighed var det ikke fordi jeg stod at manglede tag over hovedet, men fordi jeg ville væk fra skolehjemmet i Hjørring. Det blev så meeeeeeega langt ude fra byen, at jeg valgte en billig ungdoms lejlighed, med super gode naboer. Når jeg så står op om morgen, hader jeg mit liv( når-det-reger-uden-for) for så skal jeg op på min blå jernhest og opad bakke det går inden jeg når skolen. Der er ikke langt, det er bare mig som hader det.
6. Internet, jeg kan ikke leve uden internet og det har jeg aldrig kunne siden jeg fik min egen computer helt tilbage i mine unge år, haha. Nu betaler jeg 200 fordi jeg åbenbart skal have internet hverhjemme, mobilen er IKKE god nok for mig.
7. Fristelserne, i indkøbscenteret, kantinen på skolen. købmanden, slikbutikkerne, osvosv. Jeg bruger nok halvdelen af mine penge på mad, og det er altså ikke mad jeg absolut mangler i min hverdag. Bliver bare lidt lækker sulten engang imellem, så en 20’er bliver tit til 50,- om dagen, og det bliver dyrt i længden. Næste måned skal holdes stram, ville være skønt med penge tilbage sidst i måneden – lever på de sidste 100-. lige nu, og det er svært.
8. Tv-pakker?! Jeg bor i en lille dejlig lejlighed lidt udenfor Hjørring centrum, og i starten da jeg flyttede ind skulle jeg da leve uden fjernsyn, men hold kæft hvor blev det idiotisk-kedeligt-forfærdeligt-i-længden, så jeg skulle have tv-pakke 1. Men den er virkelig ligeså kedelig, som ikke at have en tv pakke, men at melde en anden tv-pakke eller melde det fra, koster penge. Jeg har Dr1, Tv2. Men jeg har ikke tv3, som jeg virkelig gerne vil have. Hurra for Viaplay.
9. Stearinlys, altså de høje lys som skal pustes ud inden man går til køjs. Har en kæmpe tilståelse, har aldrig i mit liv kunne falde i søvn når der var et lys tændt, men efter jeg flyttede i lejlighed er jeg vågnede op til stearinlys som står og brænder, og er ved at brænde helt ned, YOU FUCKING KIDDING ME, det er jo sindsyg farligt og har gjort det 4 gange nu. Måske jeg skal flytte sammen med en, som kan holde mit lidt i ørene, inden jeg brænder mig selv inde og min skønne lejlighed ned.
10. Roderiet, jeg har altid været dejlig god til at rode, og ikke rydde op efter mig selv, hvis jeg har brugt nogen ting, som egentligt bare skal lægges på plads efterfølgende. Så min lejlighed roder altid, hver evig eneste dag med tøj, lektier, støv og opvask ud over det hele. SKAL blive bedre til at være god ved min lejlighed, inden år 2016.. Tro på det, hahha!
Er i enige med mig, eller er jeg helt ude at skide?!

8

 • Stella

  Luksus problemer uden lige. Ved du hvad? Hvis du er træt af at betale DR licens, tv pakke, internet osv så sig lortet op og lev uden. Hvis du er træt af din kat sviner, så skulle du måske ikke have haft en.. Hvis du er træt af beliggenheden på din lejlighed, så skulle du nok ha tænkt over det før. Uden tvivl luksus problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det kan godt være det luksus problemer, det var et for sjov indlæg. Jeg kan sagtens håndtere de små irriterende problemer i hverdagen, så releax!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina overgaard

  Kender det så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster susanne

  Kathrine❤️ kom så ind i kampen og lad være med at piv.
  10 ting der kan ændre din dagligdag:
  1 OPVASK enig en træls ting, så brug samme glas, gaffel, tallerken hver gang, skyl det af i varmt vand og det er klar til næste gang
  2 du må opdrage på Tino og holde alle døre og skuffer lukkede
  3 regninger, strøm bruger du hele tiden og så igen, prøv at slukke for alt og se om du kan leve uden, nej vel? Det er bare noget man skal betale ligesom dit forbrug af vand, renovation, internet, tv antenne og så videre, du kan mindske forbruget ved at slukke på kontakten
  4 madlavning, du er god til at lave mad, tror du gør det mere besværligt end det er, prøv at tænke positivt og se det som at man kan IKKE kun leve af kulhydrater (pasta ris Hvidt brød og slik) man skal have proteiner (kød broccoli ost kikærter) og fibre ( rugbrød, grøntsager lidt frugt) slik begrænses til kun at være i weekenden
  5 nu piver du igen…., det er sgu da træning af lårmusklerne og ganske gratis, så med den træning og de 18 kg du har på vægten i fitness dk så klarer du da det som en mis
  6 internettet er svært at leve uden, jeg er helt enig det er bare noget man må og skal betale for…
  7fristelser i indkøbscentret med videre, lad dit dankort blive hjemme, hæv kontanter og tag kun de penge med du må bruge på en dag, så får du snart styr på det. Det er fristende at bruge for mange penge når man har dankortet med sig, Tag madpakken med hjemmefra når du er i skole det er billigere, så er der flere penge til fornøjelser
  8 tvpakker, behøver man det når man er så ung som du? Og bruger internettet så meget ?
  9 stearinlys, den går ikke, du må have nogle lys på batterier i stedet for, eller lad være med at tænde dem det er alt for farligt, her bliver jeg bekymret, specielt når man tænker at Tino kunne vælte et lys og sætte brand i det hele, no go
  10 du er et stort rodehoved,og må selv komme ind i kampen og lære at ligge ting på plads come on,
  Endnu engang kunne moster ikke tie stille, elsker dig min smukke niece

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moster siger nogen kloge ord! Og de stearinlys skal du se at stramme op på – tænk hvis I brænder inde en dag, så er der pludselig ikke så meget humor og ironi over dette indlæg som måske er din hensigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det med stearinlyset var der ikke meget humor i, men det er svært at når man pludselig bare falder i søvn, uden det er min hensigt at gøre det!
   Så har kun de små stearinlys tændt nu! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan da godt være det er luksusproblemer, men jeg kan nu sagtens relatere til nogle af dem, specielt den med opvasken ; -)

  Og sådanne indlæg ved man, skal tages med et gran salt, selvfølgelig har vi alle større problemer, men jeg kan nu godt se de små irritationsmomenter i de ting du nævner. Hav en dejlig dag!

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Min første tanke var også misser som kommer til at vælte et lys mens du sover.
  Du må virkelig ikke have stearinlys tændte, når du ikke husker at slukke dem!!

  Min kæreste og jeg blev også træt af opvask efter 8-9 måneder, så vi købte os sgu en opvaskemaskine. Kan ikke leve uden den nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyngby stager