HVAD SKAL JEG GØRE NU?

10 questions to the blogger

Hvordan har din sommer været?
Min sommer har været perfekt, jeg flyttede i lejlighed til Maj, og nød min sommer med familien, venner og en masse fester. Jeg priser af lykke har lært så mange nye personer at kende, og det er jeg så glad for. Sommeren 2015 har været fantastisk, og jeg har haft det fantastisk!
Hvad har været det bedste ved din sommer?
Den er straks værre der er jo mange ting som kan fuldende min sommer. Jeg har Bl.a fået mig en kat, som jeg ikke vil undværre for noget andet. Men det bedste er nok, familie tiden, som der har været massere af, og alt det hygge. Jeg elsker at tilbringe tid med min familie, så derfor betyder det meget for mig, at være sammen med dem og lave forskellige aktiviteter sammen med dem!
PicMonkey Collagehh.jpgpHvordan har vejret været?
vejret har ikke været noget at råbe hurra for, synes virkelig der har været et forfærdeligt vejr. Selvom solen har skinnede, så har der enten regnet lidt, ellers har der stormet helt vildt. Vil godt nok ønske vi havde haft en længere og BEDRE sommer, det ville have været meget meget bedre!
Det bedste køb i sommeren?
Det må være  mine Nike Air Max, de er blevet brugt flittigt hele sommeren, og jeg vil SÅ gerne have et nyt par, som jeg kan bærer rundt på. De er så lækre at have på! Men tror ikke mit næste par skal være hvide, for  er ikke den bedste til at holde hvide sko, hvide. haha!
Bedste minde fra sommeren?
Det må være en spontan tur på Bjesken, hvor vi fik alt for mange drink, små sure og de små søde. Jeg blev i hvert fald i vældig godt humor, og da jeg skulle cykle hjem i min branderet var jeg ved at cykle ind i kantstenen, og så skal jeg næsten altid snakke med min mor, når jeg er på vej hjem fra byen, det skal lige siges klokken ikke var ret mange..
Værste minde fra sommeren?
Det må nok være den aften som endte i kaos.. Jeg var på Bjesken med nogle kammerarter og veninder, hvor det hele bare var nok for mig. Var lige blevet gode veninder med en veninde, som vidste sig fra en dårlig side, og det gjorde et eller andet ved mig. Havde hellere ikke fået noget at spise, så på en tom mave er det virkelig ikke en god ide at begynde at drikke cocktails til 10.- så bliver man altså virkelig hurtig stiv. Så sov rusen ud på politistationen, i Frederikshavn!
PicMonkey CollageeHar du været til nogen Koncerter?
Det har jeg faktisk ikke, jeg ville SÅ gerne have været til Løkken Koncert og Grøn – men kom ikke til nogen ad delene, det er jeg ret træt af, for der var gode kunstner i år. Hvem vil ikke rocke den af til L.O.C?! Men næste år, der må jeg afsted, hvis jeg finder nogen at tage med, det altid kedeligt at tage afsted alene.
Har du haft en sommer-flirt?
Der må jeg skuffe jer, jeg har ikke haft en sommer-flirt. Jeg tror at single livet gør mig godt på forskellige tænkelige måder, men det er aldrig fedt at sidde i Vinter-månederne uden en fyr. Men pyt skidt, jeg har lært at leve med mig selv og så har jeg Tino, til at holde øje med mig. Tror jeg er blevet forvent og hellere vil leve med mig selv, end med en fyr, som skal sætte hundrede tusinde krav til mig..
Hvad har du spist mest af?
Hvad spiser man meget af når solens stråler hænger højt på himlen?! Lad mig tænke.. IS! Jeg har spist en masse is, forskellige steder, med forskellige smage. Det har været lækkert og en is fra Blokhus gør altid ens sommer meget meget bedre, de smager så godt. Men Tversted’s guf, er virkelig det bedste, det er cremet og virkelig sødt, på en lækker måde!
Hvad glæder du dig mest til i efteråret?
Den er let, jeg glæder mig til min fødselsdag, som faktisk er i denne måned! Jeg fylder nemlig 20, og det er slet ikke til at forstå, hvor tiden er blevet af. Jeg føler selv jeg er blevet mere voksen og har et ansvar nu hvor jeg har lejlighed og kat. Jeg synes virkelig jeg er nået langt med mit liv, allerede som 19 årige sad jeg i min egen lejlighed i Hjørring, og det var mit ønske, at komme til Hjørring og væk fra Pandrup!
PicMonkey Collagejiji

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL JEG GØRE NU?