Julegave inspiration til ham

Dufter det af jul? // 1. Advents vinder

IMG_5861yuIMG_5863ui IMG_5862ioKan i dufte det, det dufter lidt af jul, småkager og stearinlys. Min fantastiske og dejlige mor har været så god ved mig i år. Hun har bagt de lækreste vaniljekranse, jødekager og klejner som jeg faktisk sidder og smovser i mig lige nu, mmh! Der er intet bedre end hjemmebag og slet ikke når det bliver gjort på den helt rigtige måde. Det smager fandme af jul! Jeg er i rigtig julehumør i år, og følelsen er perfekt. I dag afleverede jeg min klumme som skulle handle om jul, den fik jeg skrevet på en halv time max, og det må virkelig være fordi jeg elsker julen i år. D. 19 December får jeg besøg af min gode veninde Ann Kathrine og min mor – vi skal nemlig lave konfekt, hygge og hører julemusik. Jeg glæder mig til de kommer, og forresten så det første gang Ann Kathrine skal se min lejlighed. Konfekt er ikke noget jeg kan spise en masse af, men dog elsker jeg at lave forskellige slags af dem, og bagefter smage, men så hellere ikke mere, jo lige juleaften – der må man også godt, hihi. Vi skal vidst også spise aftensmad sammen og der tænker jeg pandekager med fyld, det er altid et hit og så går det hurtigt! Har i bagt julesmåkager, hvis ja! Hvilke? Hvad synes i? 

1. Advents konkurrence omhanlede produkter fra stuhr, som er rigtig gode hårprodukter, som man kan få til rimelig billige penge. Men har fundet vinderen og det blev Camilla TW. Stort tillykke til dig, jeg håber du kan bruge produkterne og bliver glade for dem. Jeg har kontaktet dig, og hvis der ikke bliver svaret inden for 3 dage, bliver en anden vinder udtrukket. Tillykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave inspiration til ham