Glædelig jul | 2015

Juleaften | 2015

IMG_6038kkk IMG_6041iiii IMG_6050klæJuleaften er gået på hæl, vi har fået nye gode stunder med i bagagen inden vi snart hopper ind i 2016. Min jule aften blev holdt i nærheden af Brønderslev hvor min Onkel og tante bor. I år var vi 7 som holdt en helt fantastisk juleaften, hvor der ikke manglede noget som helst. Juletræet var pyntet så flot med H.C. Andersen kugler og pynt(ikke dem jeg har taget billeder af). Det var så smukt og da gaverne kom under træet, var det jo endnu smukkere, haha. Lige til at spise, eller noget.
IMG_6042r IMG_6043opo IMG_6045e IMG_6046steg IMG_6052iBordet var holdt i det klassiske røde tema, med grene lagt på bordet, med lys i. Kan godt lide at temaet blev holdt enkelt og fint – bordet skal nærmest holdes rød og fint når det er juleaften, i hvert fald hvis man spørger mig- Julemenuen bestod af det bedste julemad som smagte helt fantastisk. Der var både Flæskesteg og and – jeg er helt klart mest til flæskestegen, for jeg synes ikke and er det bedste efter min smag. Brunede kartofler hører dertil med en rigtig lækker tyk brun sovs og chip. Det bedste ved en julemenu er flæskestegen, og de brunede sukker kartofler, som jeg er helt vild med. Til dessert var der selvfølgelig risalamande hvor der gemte sig hele 2 mandler – jeg vandt IKKE i år, jeg er virkelig en dårlig taber engang imellem. Men synes dog det smagte super godt.
IMG_6060kk IMG_6061k IMG_6064ll IMG_6065kkDa vi havde danset om de fine juletræ og sunget vores stemmer væk, med en masse sange, blev der stillede an nede ved sofaboredet, der var simpelthen alt hvad hjertet begær og der var slet ikke plads nok til at smage det hele – ærgerligt nok, for det ser virkelig indbydende og lækkert ud, mmh! Det er et rigtigt slik bord, hvor der er alt lige fra marcipan, til brændtemandler, og almindelig slik. Der blev også serveret icecoffie, og cola til børnene(mig og min kusine). Der blev hygget imens gaverne blev delt ud til os alle sammen, og vi gik op en efter en og delte gaverne ud, og så hvad de andre fik. IMG_6048op IMG_6049jk IMG_6056Nu er vi ved at være ved vejens ende på aftnen, og der er blevet skålet i hvidvin, drukket en masse cola, spist mad til vi næsten ikke kunne gå, for det ville være alt for uhøfligt ikke at tage flere gange af det gode julemad. I år skulle der tages et julebillede sammen med lidt af juletræet, for det stod der så smukt med sin pynt på, og så samtidig får i også mit outfit fra aftens strabadser. Der var mange små gaver i år under træet og de lagde der og pyntet så fint, indtil vi rev papiret af og så deres indhold. Jeg er glad for ALLE mine gaver i år, og ingen af dem skal byttes, jeg er så taknemlig for aftnen, og for at have så skøn en familie. Jeg takker for en rigtig dejlig og hyggelig aften. Nu er jeg en af dem som elsker at hører hvad andre har fået i julegave, så det skal i ikke snydes for! Hvad fik I i julegave? Hvem holdte du jul med? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul | 2015