En luns af lykke og stolhed

Lovely posters // få 20% på jeres næste køb

IMG_8629hgjIMG_8632ertIMG_8644ttJeg har snart boet for mig selv i halvandet år, og mine vægge er stadig ret tomme og hvide. Har ikke kunne finde ud af hvad jeg skal have op at hænge. som mit hjem bliver pænt og beboliget. Kender i Bentzenberg? hvis ikke så fortjener siden virkelig et kig, for deres plakater derinde er så smukke og fine. Jeg er selv helt vild med mine to som jeg ligeså lige har fået hjem, de hænger dog på væggen lige nu, men i næste uge skal der købes plakater, som de også kan få en plads i hjemmet. Jeg glæder mig til at få dem på plads og elsker dem allerede. De passer perfekt ind, og er helt vild med K’et for mit eget navn, lidt selv fed? det må man gerne være engang imellem, i hvert fald hvis man er mig. Plakaterne giver virkelig liv til hjemmet! I kan også se at det ikke er så pænt uden rammer, så det skal man altså have anskaffet sig. Plakaterne er i A3.

Bentzenberg

1/2/3/4/5

Plakater, plakater, plakater  i alle størrelser og i alle farver og former. Jeg er fan af alle udvalgene og priserne er jo ingenting for at få lidt stemning ind i hjemmet, med farver, og sjove facts, eller bare noget fint til børneværelset. Jeg har udvalgt mig 5 stilet og flotte plakater fra Bentzenberg, dog holder jeg mig til det lidt neutrale og simple look, med fact. Det kan jeg nemlig godt lide, og synes det er så pænt og ret enkelt. Men når det så er sagt er der 2 farverige plakater med på collagen, og dem har jeg set mig rigtig lun på længe, så måske de skal bestilles hjem til at bytte med engang imellem. Hvis i kunne tænke jer at få plakater til at pryde jeres hvide og grimme vægge, giver Bentzenberg og jeg jer 20% ved jeres næste køb. Det eneste i skal gøre er at skrive KJ20 og rabatkoden gælder året ud, så skynd jer ind og shop løs. Har i en favorit? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En luns af lykke og stolhed