KAMERA AFHÆNGIG

BLACK FRIDAY TILBUD

BLACK FRIDAY
Endelig kom dagen vi danskere har ventet på og tyvstjålet fra USA, vi bruger den alle forskelligt, men nok alligevel ens. Vi køber julegaver til dem vi elsker, og måske til den kommende julefrokost, fordi vi kan spare massevis af procenter alle steder, hvis vi selvfølgelig har penge tilbage efter måned. Der er sikkert os mange af os, som tager en fridag i morgen, det er jo den ultimative shoppe dag, hvor man nærmest kan hive alt ned fra hylderne og så er der procenter på, det elsker vi jo. Hvor der kan spares, finder man os. Internettet har også procenter alle vegne og det gælder bestemt også mobilecovers som er en site med massere af covers, og tilbehør til mobilerne, og vi mangler vel altid et eller andet til dem, især mig. Covers der dækker hele telefonen kan jeg ikke få nok af, for jeg er simpelthen verdens mester i at splintre skærmen, desværre.

Men af os som har været til karneval, der ved vi det er imponerende hvordan vores mobiler taber strøm lynhurtigt, uden vi faktisk bruger dem, men alle de billeder, og hurtige smser vi sender i løbet af dagen dræner vores telefon lynhurtigt og derfor er det altid godt at forberede sig med en god powerbank og mobilcovers har den helt rigtige og nu til billige penge. I kan nemlig få en super smart powerbank og den kan faktisk lade dig mobil helt op til 4 – 6 gange og det er altså fuldt opladning, det er gangske imponerende og så er den jo flot i designet, man kan få den i 4 farver og jeg kan nu bedst lide den sorte, og enkle. I kan finde powerbanken HER den koster normalt 299.- men hvis i slår til nu kan i få den til en sølle pris nemlig 99.- så længe lageret haves, så skynd jer!

Hvem har ikke prøvet at slæbe oplader kablet med alle mulige steder hen, og så senere fundet ud af at de faktisk ikke er så holdbare, selvom Apple så fint skriver at det er de. Derfor har jeg altid selv et kabel der ligger herhjemme, og et jeg kan tage med de steder hen jeg skal, for har altså ødelagt i hvert fald 16 kabler i mit liv med iphone, og det er altså kun et par år, har sgu været uheldig. Derfor har mobilcovers sørget for i kan få et kable som skulle være lige så godt som apples til sølle 29.- lige HER. Jeg har selv slået til, og tror det gør mig glad i sidste ende, for har altid brug for sådan et, min mobil skulle nødig gå tør for strøm, nogensinde.

Hvis i mangler andre ting som covers, panserskærme, eller måske andre slags ledninger end lige apple, så har mobilecovers altså helt op til 80% på diverse produkter på deres hjemmeside, så det er værd at gå ind og kigge på, i kommer direkte ind til de 80% lige HER. I alle sammen må have en fantastisk shopping dag, og pas nu på – i kan jo blive fattige ;).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAMERA AFHÆNGIG