FESTIVALS STYLE

Jordnære sommer nuancer og 20% på alt hos Nelly

Long dresses


One Tie Waist Rib Dress | Halterneck | VILA dress | Jumpsuit lyserød

Er gået i total sommer humør fordi vejret bare har været så lækkert her i weekenden og sidste uge. Det har fået mig til at kigge efter sommerlige kjoler med jordnære nuancer og der har jeg valgt at vise jer 3 smukke maxi kjoler og en lækker jumper, som er blevet så populært at have på. Her i weekenden køre Nelly faktisk med kæmpe rabatter og i kan spare en del faktisk.

Nelly.com fejrer virkelig weekenden og sommeren med at give jer alle op til 20% rabat på alt! Få 10% rabat, når du shopper for 500 kr. 15% rabat, når du shopper for 1000 kr. og 20% rabat, når du shopper for 1500 kr. ved brug af koden SUNNY. Så hvis i har lyst til at shoppe lidt nyt i morgen, inden søndagen ender eller når du vågner i nat, og bare ikke kan sove. Håber i finder noget i kan bruge, og når det så er sagt, har jeg også fundet et par lækre ”toppe/trøjer” til jer.

Er altså blevet helt vild med de lidt mere neutrale nuancer som i kan se, er helt vild med Hvid, lyserød og sørme også baby blå det er nogle super smukke farver og jeg leder overalt efter flotte topper og Nelly har altid svaret for mig. Jeg ejer IKKE en eneste flæse top eller trøje, og det piner mig fandme, for synes de er SÅ lækre og misunder alle der går i dem. Men jeg er bare så dårlig til at kunne passe tøj, så vil aller helst prøve tøjet inden det bliver sendt hjem til mig, men tror jeg tager chancen og køber en hvis jeg har penge til det i næste måned, som skal med mig til Italien. Kan i lide kjolerne og trøjen? Har i en favorit?
Indlægget indeholder affiliate links

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVALS STYLE