TILBAGE TIL HVERDAGEN

”ER DET EFTERÅR?”

Endelig er det fredag, og fredagen betyder weekend – det er længe ventet efter en hård uge i skolen, og efter tabet på min kat Tino, det har taget hårdt på mig og har været træt og haft ondt i hovedet hele ugen. ”Er det efterår?” , sidder og kigger ud af vinduet på skolen, og solen skinner men på DMI, har der stået hele ugen at der skulle styrtregne hele dagen og mere til, så det forvirre mig ret meget, for det beviser endnu engang jeg ikke skulle have taget lange bukser på og skiftet dem ud med shorts og en kort ærmet trøje – dog blæser det en del, men sådan er det vel bare i dagens Danmark.

Hvis i spørger mig synes jeg allerede vi er gået ind i efteråret for bladene hjemme hos mig er allerede begyndt at gyldne til den smukke gule efterårs farve, som vi alle ser noget smukt i engang imellem, jeg gør. Bladene er også begyndt at falde af, og hvor er de smukke, farverige blomster der plejer at vokse op de er også døde for længst på grund af de er druknet i lidt for meget regnvand oppe fra.

Tænker allerede på hvordan vi skal klare vinterens kulde, og de grå dage hvor solen ikke kan skinne igennem fordi kulden har overtaget og det i stedet for er tåget og tæt. Jeg savner specielt sommeren nu, fordi jeg ved vinteren nok skal blive hård, og forbereder mig allerede på en vinter depression, det tror jeg vi er mange som gør – fordi der ikke har været rigtig sommer i år. Det har været rigtig øv, og det ser ud til at det fortsætter længe endnu med regnbyer og gråt vejr. Håber i får en god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE TIL HVERDAGEN