ÅRET DER GIK 2017

NYTÅRS FORSÆTTER FOR 2018

Et nyt år er en oplagt mulighed for at starte på en frisk, eller hvert fald for at stoppe op og reflektere over, hvad man gerne vil opnå eller måske lave om på. Det har jeg også gjort mig mange tanker omkring – og det vil jeg dele med jer nu.

I mit 2018 vil jeg gerne opnå: 
– At komme ordenligt igang med mit nye arbejde
I år 2017 fik min kæreste skaffet mig et arbejde igennem hans kammerart i skolen, og det er jeg SÅ glad for. Har fået et weekend job ude på Hjørring sygehus hvor jeg er på barselsgangen. Jeg skal opvarme mad, gøre rent, og sørge for det hele ser nogenlunde pænt ud. Min første arbejds weekend ligger på lørdag, og jeg glæder mig.

– At blive bedre til at sige nej, og fra
Jeg lider af stress, i hvert fald hvad min krop fortæller mig, og derfor skal jeg i 2018 blive møg bedre til at sige nej, og fra for jeg kan ikke klare så meget på engang, det gør jeg bli’r helt ør i hovedet. Derfor vil jeg gerne blive endnu bedre til at tænke på mig selv og ikke altid HVAD andre gerne vil jeg gør og skal.

– Drikke mere vand i stedet for Cola
Noget jeg skal blive bedre til er altså at drikke mindre Cola og meget MEGET mere vand, for det er godt nok minimalt lige fortiden, og det går bare ikke, slet slet ikke. Min tænder holder ikke til det, så derfor må jeg bytte mit lækre cola ud med iskold vand.. kedeligt, men bedst.
– Gør en kæmpe indsats i skolen
Jeg er og har aldrig været den bedste i skolen, har altid sat mig bagerest, aldrig sagt noget og pjækket en del på grund af grov mobning og andet. Det er blevet bedre, men skolemissægt er jeg stadig langt bagefter især i matematik og engelsk. Nu stager jeg på EUD d. 15 Januar og der skal skolen tages fuld ud seriøst, og der skal terpes til jeg brækker mig, for vil gerne videre og have mig en uddannelse. Håber jeg kan klare det. Jeg krydser fingre for mig selv, og siger det nok skal gå!

– Bruge flere penge på tøj, og brugbart 
Jeg er nærig når det kommer til at bruge penge og vil helst ikke bruge nogle hvis det stod til mig. Desværre er der regninger og andet. Det jeg virkelig spare penge på er tøj, køber nærmest aldrig nyt til mig selv, og derfor bruger jeg slidte bukser hvor den sorte farve for længst er røget af, og det er bare IKKE pænt, så i år skal der bruges penge på tøj, og gerne hver måned hvis der kan blive råd til det eller når jeg mangler.

– Mindre stress mere smil
Er nogle gange alt alt for hurtig til at flyve op i en spids og blive sur selvom jeg faktisk ikke burde, min kæreste Patrick er god til at grine af mig og stopper tit med at lytte når jeg hælder vand ud af ørene, og det er sådanset smart nok.. Dog vil jeg gerne blive bedre til at tælle til 10, og ikke være så sur hele tiden, det gør mig ingen nytte alligevel, haha.
– Træn mere, og spis mindre sukker
Jeps, i havde sikkert set den komme, for det er et nytårsforsæt vi alle laver HVERT evig eneste år og de fleste af os dropper det hurtigt igen, fordi det tager for langtid og så gider man ikke nosse sig sammen og komme afsted, kender i ikke det? jo! Jeg vil heller ikke love med sikkerhed det bliver hver evig eneste uge fra jeg starter I skole at jeg kommer til at svede rundt oppe i fitnesscenteret for jeg døjer med migræne og det kommer altså først.. Men indtil videre har jeg aftaler hele ugen om fitness og hold træning, samt arbejder hver anden weekend – så det skal nok komme til at gå nogenlunde. Eller, jeg håber på det.

– Flytte i noget større med min kæreste
Jeg har en lille drøm inde i maven om at flytte i en to værelses med min kæreste, her ude i vores grønne område i Hjørring, her er dejligt fredeligt, grønt og der er plads til Findus også. Lejlighederne er ikke spor dyre men indskuddet er desværre lidt af en kamel når jeg er på SU og Patrick ikke får det vilde endnu, og vi har en bil. Derfor må vi provotere hvis dette skal blive til virkelighed indenfor et års tid.

– Mindst 1 rejse
Ja, drømmene er store og mega høje i år. Jeg drømmer om at komme til Frankrig men pengene er stadig meget små og vi har ikke sparret det vilde op, så det tror jeg ikke er realistisk at sætte sit mål for. Så i år har vi måske bare valgt at tage en uge et varmt sted med palmer, strand og hoteller i lange baner – bare liiiige for at slappe af, æde junk og bare tage for sig i baren, det altså bare hygsomt. Men håber stadig på Frankrig, mere Paris.
– Komme til frisøren
Haha, hold kæft hvor er den underlig at sætte på men det er sgu rigtig nok. Jeg går ALDRIG til frisøren da jeg synes det er vanvittigt dyrt at man skal give omkring de 200 for at blive klippet, og så kun spidserne, det tager omkring 10 minutter og så betaler man dyre domme for det, av min pengepung. Nå, men mit hår er slidt, og det skal være mere sundt i 2018, så skal have lavet en keratin behandling i Brønderslev og så skal jeg se om fladejern, og føntørre kan minimeres og så en studsning ved frisøren vil virkelig gøre underværker

Det er vidst dem for denne gang, lad os så se næste år om jeg har overholdt nogen af dem, det bliver spændende at se. Har i lavet nytårsforsæt og vil i dele dem med mig?

3

 • Ea

  Det er nogle gode mål du har sat dig! Jeg håber du når det hele 🙂
  Godt nytår og god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan! Nogle gode ønsker og håb for 2018 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Kathrine
  Sikke mange og gode nytårsforsætter, du har. Jeg kan nikke til mange af dem.
  Hvad angår Frankrig, så har jeg tit lejet mig ind i noget rigtig godt og billigt igennem Home Away – bare et tip 😉
  Held og lykke på dit nye job og mange ønsker om et godt nytår <3
  Knus og kram Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK 2017