Jeg vil være ''jordbærhjelm'' igen

EN EKSKLUSIV STYLING-OPLEVELSE

img_2669 img_2672 Jeg er ved at være træt af vinter, kulde og skiftende luftfugtighed for det påvirker mit hår mere end jeg nogensinde har anet, i år er det virkelig slemt og derfor måtte jeg desværre skifte mit frisør glattejern ud med et nyt og bedre. Det har været svært at vælge men jeg har dog givet min kærlighed i kast til HH Simonsen Infinity Styler som skulle være virkelig godt når man døjer med det elektriske hår, som jeg gør denne vinter – det er virkelig slemt i år, nok også fordi mit hår ikke er blevet klippet i et års tid, og hverdag slider jeg på mit hår med føntørre, glattejern og de skal sidde perfekt, men det gør mit hår bare ikke, det er simpelthen så besværligt især fordi jeg er blevet klippet i etager flere gange, fortryder det noget så grusomt NU. Infinity Styler har jeg brugt i en uges tid nu, og er pænt overrasket over at det slet ikke hiver i håret, og det glider ligeså let igennem, men det har nok noget at gøre med Stylerens titanium-coatede plader med olier og turmalin som går ind og sikrer et perfekt resultat og efterlader vores hår silkeblødt og skinnende – hver gang.
img_2676
img_2681 img_2689Men den er LANGT fra det hele; Inifinity Styler har et luksuriøst look og en lang række funktioner, som giver dig en ekstraordinær styling-oplevelse. Med touch display’et kan du nemt vælge mellem din ønskede temperatur, og takket være det hurtige opvarmnings system skal du kun vente et par sekunder på, at styleren er klar. Styleren har desuden en automatisk ’sleep mode’-funktion, som gør, at den automatisk køler ned, hvis du ikke har fået den slukket. Jeg er kæmpe fan af det, og klapper i mine hænder over at jeg har fået fat i det, og så er jeg vild med det automatiske ‘sleep mode’-funktion fordi jeg er nok hende som går ud af døren, og finder ud af i sidste sekund, at der er noget jeg har glemt, og så kan de berolige mig, at efter kort tid begynder temperaturen at gå ned af og så slukker det af sig selv, virkelig en god opfindelse.

Derud over synes jeg det er genialt, at HH Simonsen har fået deres mærke ind i jernet, og man kan derfor se hvornår det er varmt nok, som selvfølgelig er efter de to sekunder, det tager at varme op. Mærket sidder inden i, og hvis i kigger på billedet ovenover – så kan i se hvor stilet, og fint det hele er. Jeg er rigtig glad for at jeg fik fingerne i det, og så er det ikke engang det dyreste og så virker det bare. Infinity Styler kan fåes i flere farver og lige nu er der tilbud ved Nicehair.dk hvor det er sat ned fra 899 kr til 799. Det kan købes HER, dertil medfølger en rigtig god og lækker olie, som dufter lidt af tyggegummi – i ALLE burde prøve den, den gør håret super blødt, men det kommer der mere om senere. Hvilket glattejern bruger i? og hvilket mærke har i sat jeres kærlighed til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil være ''jordbærhjelm'' igen