RANDOM FACTS #4

Outfit #11

IMG_8830sda PicMonkey Collageee PicMonkey CollageweqStrik Vila // Bukser ukendt // halskæde Gina tricot // Bamsestøvler ukendt // Ringe Spinning og skagen.

Idag holdte jeg fødselsdag, ihvertfald for min bedstefar og naboen, det var så hyggeligt, og jeg havde min nye strik, halskæde og bamsestøvler på. Jeg er vilde med dem, især fordi de er varme og der er fôr inden i. Jeg er nu blevet 18 år, og det vil sige jeg er myndig og kan egentligt gøre hvad jeg vil. Men alligevel skal jeg leve efter mors regler, for det er her jeg bor. Jeg fik gode gaver, og fik også nye smykker, så fine. Men synes nu dagen gik alt for hurtigt, prøv at tænk, nu er der et helt år igen, til jeg fylder 19, thi. Hvad synes i om mit outfit? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #4