Outfit #11

Skagens ringe

IMG_8843we IMG_8930ringe IMG_8933jj IMG_8934k IMG_8937ewSom sagt holdte jeg fødselsdag igår, og jeg blev fejret med manier! Blev vækket af min mor, hvor hun havde lavet rundstykker, og lagt en masse gaver frem, hvor der lå’ en masse lækre ting i. Jeg fik en strikke trøje, top, pung, hue, og en lækker trøje! Om aften kom min bedste far, og naboen til lækker mad, vi fik hamburgerryg, kartofler og en lækker hvid sovs, til dessert fik vi æbletrøffel(tror jeg min mor kaldte det) og banan roulade. Jeg er blevet 18 år, og det er fantastisk! Kan i se ringene på billederne? det er skagens ringe, dem er jeg begyndt og samle på, synes de er SÅ smukke, smukkere end spinnings ringe, der er mere stil over denne Collection.   Denne gave fik jeg af min bedste far og min mor gav vidst også lidt, er vilde med begge ringe! I love it. Hvad synes i om ringene? kender i mærket, skagen? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #11