Boots

New year inspiration

PicMonkey CollageferwPicMonkey CollageaJeg har fixet en lille collage sammen med lidt nytårs inspiration til jer, nu hvor det er nytår om 2 dage! Det er første gang i år, at jeg ikke ved som sådan hvad jeg skal efter klokken 12. Jeg skal ihvertfald ud til min mors veninde og spise god mad, sammen med Jesper og så fyre en masse fine raketter af, synes simpelthen det er så smukt, og så især hvis der IKKE regner, himlen er flot og der ikke er tovet. Jeg Ved hellere ikke hvad jeg skal have på endnu, jeg er helt bagefter i år, men det går nok! Håber i er nået længere end mig, med alt det fis. I må have jer et super godt nytår, og komme ind i det nye år med manèr! Hvad skal i nytårs aften? Har i fået outfit? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boots