New in: Wmns Nike Air Max Thea Print

The blogger love tag

IMG_7760kkvvLigesom mange andre er jeg blevet inspireret til at lave ”The blogger love tag” ikke fordi nogle siger jeg skal, men fordi det altid er så skide hyggeligt at læse, så nu vil jeg selv prøve. Jeg har fundet nye blogs på grund af dette, så vil gerne opfodre jer derude til at prøve det. hihi!

Hvilken blog var den første du stødte på?
Den første blog som jeg kan huske at jeg faldte over det var faktisk Emily Salomon, hendes blog er så utrolig inspirerende, og jeg elsker at læse med på den. Men en blog jeg også læste var Fie Laursen, men synes ikke hendes blog er særlig inspirende mere, eftersom hun skriver på Engelsk, og der sidder gangtert rigtigt mange som ikke kan læse med derinde mere, fordi de ikke kan sproget.

Dine favorit blogs?
Kiss kiss bang bang – dejlige Ebay tips, outfits og utrolig inspirerende blog med gode billeder.
Blog about Mia – En fed blog hvor der bliver skrevet om produkter og neglelakke, og det der virkelig inspierer mig, er at hun kan kører hendes blog så flot med en iphone5, wow!
Every part of me – Alle hendes personlige indlæg er jeg helt pjattet med, og derfor er hun en af mine favoritter. Hun skriver om en masse forskellige ting os, og om hendes perfekte efterskole ophold.
Pocabella – en blog om outfit, produkter og en masse anmeldelser. Elsker den.
Style By Stefanie – Stylet til det sidste punkt, perfekte billeder og virkelig inspirerende.

Din bedste blog-ven? 
Den er svær kommer virkelig godt ud af det med mange blogger, som har hjulpet mig, og sagt deres personlige mening til mig, når jeg har haft brug for det. Så vil nævne nogen stykker ihvertfald. Dem jeg snakker mest med er Frk Mia, Cecilie Laura Olsen, og så snakker jeg også lidt med Stine Ebbesen Dahl.

En blog der altid får dig til at købe noget?
Vil ikke sige der er en blog der disederet får mig til at købe mig fattig, men den sidste der inspireret mig til at bruge penge var Stine Ebbesen Dahl med bloggen Kiss kiss bang bang, hun satte de fedeste Nike Sneakers ind, og jeg var solgt – måtte simpelthen have dem, hvad det ville koste mig.

4 blogs alle bør læse?
Altså alle synes nok ikke lige om de blogs som jeg kan lide, men man kan godt inspirer andre til at læse det man selv synes er god læsning, eller god inspiration. Men jeg vil igen sige Every Part of me, fordi hun er så skide personlig, og hun kommer med nogle super gode indlæg, samt sætter hun skide gode billeder ind. Kristine sloth, er lige begyndt at kigge med på hendes blog, men hendes billeder, indlæg og alt fangede mig med et brag. Style by Stefanie – shit, har aldrig set en blog som denne, hendes billeder er simpelthen stylet til det sidste, hendes design og at hun går så meget op i det, er virkelig vild med den blog. Just me, Myself and I – Hendes blog burde i også gå ind og læse lidt, hun er også super god, og kommer med nogle fine indlægs.

Hvad er dit favorit værktøj til at læse blogs?
Jeg logger rigtigt tit på den side der hedder ”Bloglovin” og læser igennem den, for der har jeg sat de fleste bloggere ind, vil faktisk næsten tro jeg har sat over 120 derind, fordi jeg ikke vil glemme nogle af de blogs jeg synes om, og så er Bloglovin også en skide nem løsning, og super nem at bruge. Men følger også en masse blogs igennem facebook – da jeg er medlem af grupperne derinde.

Yndlings blog design/look?
Hvis bloggen har et meget personligt header, og er meget enkelt samt en ikke for stor skriftstørrelse, så er bloggen lige mig. Jeg hader at gå ind på blogs, hvor teksten roder rundt, og det står alt alt for stort, så går jeg med det samme derfra, OGSÅ hvis billederne er for lille, eller for store, no go her fra.

Blogs der får dig til at grine?
Den er lidt svær, men vil nok sige at Danielishøj sagtens kan få smilet frem på mine læber, fordi han nogle gange kommer med nogle virkelig underlige indlæg, som man kan grine af og så er der også Irina The Diva, de sidste par gange har jeg grint af alle de dumme Gifs hun sætter ind, når hun skal forklare sig om paradise hotel, så tosset altså, hihi!

Det bedste ved at blogge?
At tage gode billeder, samt sidde og bruge flere timer på at redigere et indlæg, og alt forarbejdet før man faktisk poster det. Men det bedste er nok alt det respons man kan få, desværre får jeg ikke så meget, men når jeg gør sidder mit smil helt oppe i panden på mit næsten, fordi det får en til at blive ved, og føle sig god, det ville jo være pænt træls at lave indlægs men aldrig få nogle kommentar på dem.

Hvem som blogger ville du gerne læse en bog af?
Jeg har virkelig siddet og tænkt over dette spørgsmål i flere timer nu, og ved virkelig ikke hvem jeg ville læse en bog af, for jeg er ikke en der læser bøger, men alligevel jo! Hvis hun kun gøre den sjov, inspirerende og hvis den handlede om noget for mig. men kan desværre ikke svare på den.

Hvad synes I så om sådan en Blogger Love Tag?! 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Wmns Nike Air Max Thea Print