7 gode julefilm vi SKAL se …

intimatly beckham // mit første 12-tal

IMG_5920g IMG_5922oJeg elsker parfumer, derfor har jeg massevis af dem og kan stadig ikke få nok. Der er både milde, stærke og søde dufte. I advents gave af min mor fik jeg denne duft fra Beckham, elsker hans dufte, de er så fantastisk gode og dufter himmelsk, mmh! Det er desværre kun den med 30 ml, så skal helt sikkert have fat i den lidt større parfume, for det er en parfume der kommer til at blive brugt hele tiden. Den er allerede blevet en af mine yndlings. Der er kamp til stregen herhjemme, om første pladsen. Servietten i kan se under æsken er virkelig sød og citere ”Jeg så julemanden kysse mor” det står der på den, og jeg synes simpelthen den er så fin og enkel. Man kan få dem i Rema 1000.

Nu til et lille side spring, og ville gerne have haft lavet et indlæg i Fredags, men det havde jeg ikke rigtig tid til, for jeg var så træt efter at være kommet på antibiotika piller, de slår mig ud. Men på VUC skulle vi skrive en klumme om julen, det kunne være alt under det emne. Jeg valgte at skrive om en fattig familie, som ikke havde råd til julen, juletræ og meget andet. en 15 årige troede stadig på julemanden, men blev mobbet da en fandt ud af det. Fredag eftermiddag fik vi så vores stile tilbage, og da jeg åbnede det så jeg den fantastiske karakter jeg aldrig nogensinde har fået før. JEG FIK FANDME ET 12-TAL! Det er jo slet ikke virkeligt, aldrig i mit liv har jeg kunne score så god en karakter. Men i en sølle lille julestil fik jeg 12, var så glad og min weekend kunne slet ikke blive bedre. 12-tallet er det bedste man kunne få og jeg fik det. Klapper mig selv på skulderen, for jeg kæmper fandme hverdag, for at blive bedre og i fredags viste det sig at bære frugt. Var en meget glad og lykkelig pige kan i tro. Hvis jeg bare tager mig sammen til eksamen til sommer og forstår opgaven, så kan jeg måske hive et 10-tal hjem. Kender i til parfumen? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 gode julefilm vi SKAL se …