I FUCKING DID IT!!!

ANBEFALING: ADVOKATEN

Serien handler om den succesfulde forsvarsadvokat, Frank Nordling (Alexander Karim), som arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer. Som barn mister Frank sine forældre i en meget tragisk ulykke, men ved en tilfældighed finder advokaten ud af, at det slet ikke var en tilfældig ulykke, som forårsagede forældrenes død Det var derimod overlagt mord, og i jagten efter sine forældres morder trækkes Frank ind i et livsfarligt dobbeltspil i Københavns kriminelle underverden. Vi kommer hele følsesregistreret igennem i hele serien, der bliver både tid til kærlighed, stoffer, skyderi og ondskab.. Der er en masse i serien som får mig til at hænge i.

Mange anmeldelser af Viaplays nye serie Advokaten sviner den til grundet sjuskethed og som om der er blevet lagt hundredvis af instagram filter over diverse scener deri. Faktisk kan jeg godt lide serien og den fangede mig fra første afsnit. Normalt plejer sådan nogle serier ikke at fange mig da jeg ikke er så vild med krimi især hvis jeg skal sidde at se det alene om aften, det kan jeg slet ikke, haha. Der bliver også sagt at serien ikke burde ses og at man skal holde sig langt væk fra den, hvor jeg vil sige man SKAL se den. Den er god og den fik mig også til at klemme en tåre eller to. Ja, der mangler lidt mere blod, og nok lidt mere action i den. Men alt i alt så synes jeg serien er god og det er en jeg håber bliver lavet en sæson to, men det sker ikke da slutningen er en lukning på hele serien, så det er desværre ikke deres hensigt at arbejde videre med den, og det er ærgerligt. Der er kun 10 afsnit hvor man følger Frank og hans søster – men nu vil jeg ikke afsløre for meget, så hvis du ikke har set den, så gør det!  Har i set Advokaten, hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I FUCKING DID IT!!!