JEG GLÆDER MIG TIL SOMMER FORDI..

DET BLÅ ISHUS

Tæt ved toppen af Danmark finder man Tversted. En utrolig hyggelig ferieby med Danmarks aller skønneste strand. Jeg er vokset op i Tversted da jeg har lagt på Aabo camping de fleste af mine sommer med min familie. Jeg husker kun de bedste minder derfra og de dejlige gåture ned til stranden for at spise en stor is fra Nordjylland bedste ishus.. Faktisk er det noget vrøvl, for det er jo is fra samme firma, som alle de andre is huse.. Og så alligevel er de is altså noget helt specielt.. Så ja de er bedst!
Vesterhavet bruser i baggrunden, mens køen snor sig fra det blå is hus og helt ud i klitterne, men det gør ingenting når det er i den fantastiske natur og omgivelser. Ved faktisk ikke hvorfor det er så populært og man vil stå i en lang kø, når man kan gå 300 m længere op af vejen så ligger der endnu et is hus og hvis jeg har hørt rigtig har ”det blå is hus” opkøbt stedet og sælger faktisk det samme, dog er det blå is hus noget helt specielt og det er helt klart et kæmpe visit værd.  Det er perfekt placeret! Isen er de klassiske smags varianter fra Premier is, som kan toppes med is husets hjemmelavede guf ? ja faktisk kan man ifølge en seddel i vinduet bestille ?bundguf? for 5 kr ekstra, og man kan få en ‘‘Kæmpe kalle globeguffer” kun til 60 kr.  Patrick og jeg var dernede i går for at få årets første kræmmerhus is, da vejret bød ind til det, og så bliver man fristet til at køre afsted når de smager så godt. Vi blev heller ikke skuffet i går. Patrick fik et kræmmerhus hvor jeg heller vil have isen i bære og de sparrede i hvert fald ikke på den hjemmelavede guf som smagte helt idyllisk. Vi tog isene med ned på stranden og nød havets brusen i bilen mens vi hyggede os med årets første, og ikke den sidste ;-). Er i enige med mig, at Tversted laver de bedste?

4

 • Tina

  Jeg er så enig med dig:-)
  Jeg er vokset op tæt Tversted og har spist mange is fra det blå is hus, tættest Vesterhavet 🙂
  Hyggeligt indlæg og sætter minderne i sving.
  God weekend ønskes du herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud! 😀 Jeg har samme følelse med et ishus i Rågeleje, hvor min mormor havde sommerhus og vi var der altid da jeg var lille ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig – det blå ishus er fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hører sommeren til at man skal forbi Tversted og have en is. Det har vi også gjort i nogle år, og det er altid så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GLÆDER MIG TIL SOMMER FORDI..