NÅR MAN BLOKERER SIG SELV..

JEG GLÆDER MIG TIL SOMMER FORDI..

Nu kan vejret kun gå hen i den rigtige varme retning selvom det blæser for fuld skrue og det er gråt i dag. Så vil jeg lave et lille indlæg ved hjælp af mine skønne følgere på Instagram. Har i samarbejde med dem lavet en liste over de ting vi glæder os til, når vejret rigtig bliver varmt og rart. Mon det er det samme du også glæder dig til, eller små du gerne komme med flere bud jeg kan sætte på listen i kommentarfeltet. 1. Sommeraftner, den var højt på manges lister over de ting I glæder jer mest til. Den er også høj på min og det er den fordi der intet hyggeligere end at slænge sig ude i solen, og dufte varmen og de fugtige aftner. Lyset gør os også gavn og vi bliver gladere og mere aktive end vi er nu.

2. Naturen,  de lange lyse aftner og dage med masser af smuk natur. Blomsterne der springer ud, de grønne blade på buskene og den dejlige duft af sommer og man bare mærker varmen ligeså stille får fat. Jeg er vild med naturen om sommeren, der er bare meget mere at se på og det hele er I de smukkeste farver.

3. Duften af grill, noget af det jeg elsker ved sommer er virkelig at grille på fuld tryk, og det er alt fra pølser, kød, til kartofler eller andet der er intet hyggeligere end at starte den op og bare dufte det. Det betyder fandme sommer, og så er det obligatorisk at riste skum-fiduser over de sidste gløder i grillen, glæder miiig!

4. Masser af solskin, det er vigtigt at der er mindst 20 grader hver dag hele sommeren, så vi rigtig kan komme ud og nyde det er blevet sommer. Det er nemlig ikke meget solskin vi har fået de sidste par år og derfor er det en kæmpe stor faktor at det bliver konge vejr i år.  Det er ingen sommer uden en dejlig dag på stranden, eller et slag Kongespil i haven. Så jeg håber at vi får mange sommerrige sommer aftener i 2018.

5. Stranden, det hører virkelig til at man lægger sin ned på stranden og slinger sig i den varme sol og spiser et kræmmerhus eller drikker en mokai, øl eller cola i det gode vejr. Men det er også hyggeligt at se de smukke  solopgange og solnedgange, hvor man kan se solen være smuk gylden ud over havet, det er bare et must. Stranden gør også noget ved sindet, og forfrisker en fuldstændig, det er bare det bedste ved sommeren.

6. Rejse, det er bare et muuuuust at man skal ud at rejse lidt om det bare er et sted i Danmark, udlandet eller et andet sted. Vi havde planlagt en tur til Alanya eller Paris men jeg har desværre valgt at bruge mine penge på en bil i stedet for, og derfor må vores ferie drømme blive udsat en lille smule, og det passer mig fint, for nu tager vi nok en weekendtur til Berlin, Sverige eller Norge?! At rejse er at leve!

7. Festivaler, har aldrig været på en festival men hvert år flyder det med billeder fra de vildeste og fedeste festivaler rundt omkring i Danmark, det gør mig lidt misundelig, men har aldrig haft sparet nok op til det, men tror det skal være et muuust på min liste til næste år, vil så gerne på Nibe eller Roskilde – vælte mig i mokai, sol som bager på en hver dag, telthygge og veninde komsammen, det kan da ikke blive bedre. NYD jeres festivaler, lad os håbe vejret er med jer i år.

Ja alt i alt så glæder jeg mig til de varme aftner på terrassen med et iskoldt glas mokai, eller cola sammen med min kæreste eller en god veninde, det er altså noget jeg lægger stor vægt på. Også at grille med familien, og tage en tur på stranden enten for at bade eller bare nyde solnedgangen med dem man holder allermest af. I år håber jeg bare på at solen vil skinne endnu flere timer på os end sidste år. Hvad glæder i jer til ved sommeren? Har i noget som skal på listen?  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BLOKERER SIG SELV..