Registration, happy and summer

At blive dømt på udseendet

IMG_3396khkJa, jeg er ikke den kønneste i hele verden, og det bliver jeg sgu aldrig. Men er ved at være så skide træt af at se folk over facebook dømme folk på deres udseende. Alle kan ikke være smukke, perfekte og ligne en halv million. Der er mange der kæmper med deres selvværd og deres selvtillid, imens i måske hater ned på dem, og får dem til at synes de egentligt ikke er flotte? stop nu altså. Vil i selv synes det er pisse fedt at blive dømt på jeres udseende, ej det tror jeg ikke, der er ingen der synes det er fedt eller pisse sjovt at blive dømt på grund af ens ansigt, hår, makeup, eller måske fordi man ligner en dreng, ingen bryster har, ingen røv osv? Lad nu forhelvede vær’ med at døm folk, før i kender dem. Deres udseende er bare en bonus hvis de ser godt ud ja. Men ligemeget om man er blondine, rødhåret, bruger briller eller måske har lidt for meget makeup på, så STOP med at døm ud fra det, snak med personen, måske har personen et hjerte af guld, selvom hun/han ikke ser skide godt ud.
Jeg har lært af mine fejl, jeg har også dømt folk, sagt grimme ting, og det har jeg virkelig fortrudt, der er ikke noget værre end at blive kaldt grimme ting, eller blevet talt utrolig grimt til på grund af ens udseende eller sådan noget. Jeg har altid været hende den lille med briller og måske LIDT for meget makeup, fordi jeg er så skide bleg, og det har folk dømt mig på. Og især mine briller og mit råde/orange hår, det gjorde mig ked af det, og det er overhovedet ikke sjovt at blive mobbet i skolen, eller over internettet. Der er mange unge der er så pisse ligeglade med hvordan andre har det? de synes bare det er super fedt, at en pige måske har en spids næse, så kan de lige mobbe hende med den? ej, nu må i stoppe og se at komme videre. Mobning burde ikke findes, og at blive dømt på sit udseende, er for latterligt og respektløst. Lær personerne at kende før i dømmer ham/hende. Måske har hun/han et hjerte af guld, som i aldrig nogensinde får af se, fordi i har trampet på personen. Alle er smukke, ligemeget hvordan de ser ud, og man behøves ikke lave om på hinanden. FOR man er som man er! bum. Respektere nu hinanden, man kan ikke alle ligne en million. Er i nogensinde blevet dømt på jeres udseende? Hvad synes i om indlægget? Kom gerne med jeres meninger. 

5

 • Okay, min mening. Nu får du den råt for usødet (men kun fordi du beder om den). Først om dit udseende: Du er en skøn pige med smukke, drømmende øjne og lange, skønne øjenvipper. Dit ansigt har kant (på den positive måde), så du ikke er én, man glemmer. Du har noget sart og spinkelt, som får dig til at virke feminin og fin.

  (Og nu mere generelt): Så hvis folk siger negative ting, er det fordi, de kun er ude på at såre. Jeg har fået et chok ved at opdage, hvordan unge mennesker taler til hinanden på nettet! Jeg er en pæn, ældre dame på 31, der slet ikke er vant til at se, hvordan folk sviner hinanden til. Det gør ondt langt ind i min sjæl at læse, hvordan man rakker ned på hinanden. Men de ældre kan såmænd også være med, tag ikke fejl af det! På debatforums rundt omkring på nettet, er folk lystigt i gang med fnidderkastning og smålighed. Nu vælger jeg generelt at tro på det gode i mennesket som helhed og jeg tror, man simpelthen glemmer, der sidder en levende person bag skærmen. Man glemmer, der sidder et menneske, der bliver såret. Vi skal alle blive bedre til at tænke på, der sidder én og læser med og hæfter sig ved hvert ord. Forskellen på de yngre og de ældre er nok, at ældre alligevel har lidt bremse og er hærdet af livet og godt ved, hvornår der er hidsighed eller misundelse bag en kommentar. Som ung er man meget mere sårbar – især omkring sit udseende! Jeg tør ikke tænke på, hvor voldsomt et knæk jeg ville have fået, hvis jeg i den alder havde fået kommentarer, som dem man ser i dag.

  Vi har alle et eller andet, der gør os smukke og unikke og hvor ville verden være kedelig, hvis vi alle var ens. Og netop som blogger er det positivt at skille sig ud: Har man et egenartet udseende, skrivestil m.v. bliver man bemærket. Men det gør også, at man er i større risiko for at få hadekommentarer.

  Så, kære Kathrine, du siger, du ikke er den kønneste i verden, men tro mig – det er ikke sandt! I dag er du det med garanti for din familie og venner. Når du finder din livsparther, er du det for ham. Når du får børn bliver du det for dem. Vi har alle én, som ser os som det smukke menneske vi er, så alle er på en eller anden led den smukkeste i verden. 🙂

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Hold da op, troede selv ikke jeg mit indlæg fik nogle kommentar, men først og fremmest tak for de MEGET positive ord, og for den lange besked til mit indlæg, det er vildt at du kom med din mening, og det var os det jeg bedte om, så det er jeg inderligt glad for.
   Ja jeg ved godt at der mange der kaster med mudder over internettet, både voksne og unge! Og selvføgelig kan det ikke stoppes, og det bliver værre og værre. Men mange sidder med en dårlig selvtillid og det hjælper ikke når folk som ikke tænker sig om, kommer med
   en masse hate kommentar, som virkelig såre.

   Og ja, det rigtigt nok! sådan har jeg aldrig tænkt det :).

   Knus
   http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • veldig fin blogg og innlegg =) syns du er veldig fin og du er enn person folk vill huske igjen bedre enn andre 😉
   har selv blitt mobbet. men den dag i dag har det blitt noe av meg men dei som mobba sitter i kassa på spar og har ingen mening lengre 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Tusinde tak Veronika, og det så træls med det mobning der ;-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • folk er alt for lede. det er blvet så meget nemmere at mobbe andre, nu hvor vi har internettet til at kommunikere. og jeg ved virkelig ikke hvad folk får ud af at kritiserer? jo, det er fint nok, hvis det er KONSTRUKTIV kritik! men det er det jo sjældent 🙂

  og jeg giver Line ret. jeg synes du er en køn pige, og du har et eller andet specielt og sart over dig, der gør at man ikke glemmer dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Registration, happy and summer