Fitness inspiration

Anmeldelse: Casio

IMG_5511trre IMG_5525wqJeg har skrevet lidt med en super sød medarbejder fra en hjemmeside der hedder superstar,  de sendte mig så dette fine ur som er et Casio ur. Det er super fint og jeg er normalt ikke en pige der går med ure, men tror godt jeg kunne finde på at gå med dette, da det kan spændes helt ind som det passer til netop mit håndled. Jeg elsker at det bare er sort, og enkelt. I kan se alle deres Casio ure lige HER. Der er både dyre og billige slags, og der er en masse forskellige at vælge imellem. Hvis i har lyst er i velkommen til at like deres facebook side, som i finder HER, der kan i følge lidt med, og der kommer vidst også nogle konkurrencer op engang imellem, hvis jeg husker rigtigt. Det næste ur jeg skal have, skal i hvert fald købes fra deres hjemmeside for de er så stilrene og fine. Tjek deres side ud. Www.Superstar.dk. Der kommer en give away senere hvor i kan vinde et lækkert ur fra deres webshop, hvis det lyster jer. Kender i til deres webshop? Har i et Casio ur?  Dette indlæg er sponsoreret men skrevet med mine egne holdninger og meninger. 

4

 • Jeg har også lige fået et ur derfra – dog digital – og en giveaway kørende, hvor man selv kan vinde et. 🙂 Jeg kunne slet ikke undvære at gå med ur, tror, jeg ville føle mig helt nøgen. Har så også RIGTIG mange både armbånds- og vægure.

  – Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Jeg har aldrig været den store fan af smykker og ure, men er godt nok blevet lidt mere for smykker nu her fortiden :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ fint, og jeg vil helt sikkert gerne se en giveaway på et ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har selv dette ur, først synes jeg det var for drenget og slet ikke mig, men nu går jeg nærmest kun med dette! Elsker det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness inspiration