Ginatricot // Black and white

Update

IMG_5950Lige fortiden kører mit liv på skinner, jeg går og er glad konstant, og det er positivt, men det er da vidst kun på grund af min ubeskrivelige dejlige familie, som står der igennem alting og støtter mig, ligemeget hvilken vej jeg tager. Så er der også min fantastiske og dejlige kæreste, som der altid er hos mig, og altid kommer med en sød kompliment, som man sikkert tit har brug for, og det er nu skønt når han gør det, i sær når han bare ringer for at sige han elsker en, eller sige godnat, det er for sødt jo? eller hvad… Så er der mine skønne, skønne veninder som jeg har altid har hos min side, som altid kan se hvis der er noget galt med mig, at have veninder der kan se på en når man er trist, er fantastisk, for man kan sagtens sætte en facade op, men de bedste kan se igennem den.

Så er jeg kommet godt igang på Produtionskolen og har aldrig været gladere for at stå op om morgen for at tage i skole, for at være sammen med alle de dejlige personer derude, har det så fantastisk godt, smilet er fremme kontakt, og jeg tror aldrig min hverdag har gået bedre end den gør lige fortiden, tænker slet ikke om morgen at jeg ikke gider stå op for at tage i skole, jeg vågner automatisk og tænker, en ny god og dejlig dag starter, og det er bare op i tøj og afsted! Jeg går på en god linje med søde piger, som man altid kan få en til at grine, eller få en til at smile, det jo skønt! OG HEY.. har lært at lave et fint knyttet armbånd, og så er det endda pink, er det ikke bare cute? Er lidt stolt af mig selv, jeg er ny begynder derfor det ser lidt handicappet ud, men skal nok lærer det, øvelse gør mester, er det ikke det man plejer at sige?. Hvad synes i om armbundet? går det også godt for jer, på jeres uddannelser og skoler? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ginatricot // Black and white