Vind: By-k neglelakker

Miracle Balm

IMG_0474hjl IMG_0475kææm PicMonkey CollagehjkJeg er endelig begyndt at modtage Goodieboxen igen, efter en laaaaang pause. Jeg blev faktisk rigtigt overrasket over boksen og synes der var nogen gode ting deri. Deri blandt denne søde Hånd creme, som jeg vil lave en lille anmeldelse om, da den er en af de bedste hånd creme jeg nogensinde har prøvet, he he. Jeg kan desværre ikke finde Cremen andre steder end HER. Eller jo, men ikke som jeg synes ser troværdige ud.

Miracle Balm er en hånd creme, som er i en 75 ml tube, som er rigtigt sød, og så er den en svag lyserød farve, som passer perfekt til foråret som vi går i møde. Der er sikkert mange af os der har tørre hænder, og gerne vil bruge en rigtigt god creme, som rigtigt kan gå ind og gøre vores hænder helt ubeskrivelige bløde. Det kan Miracle Balm altså også gøre, den kan endda bruges som en skøn ”håndmaske” som kan trænge ind natten over, hvis man smører dem ind om aften. Cremen har en rigtigt skøn og frisk duft og er meget cremet i konsistensen som jeg faktisk godt kan lide. Den er lidt tyk og man kan sagtens mærke den er på, i langtid. Men det synes jeg bestemt er okay. Jeg har brugt den et par gange nu, og man kan virkelig mærke at ens hænder bliver helt baby blød efter bare 1 gangs brug af cremen. Selv min kæreste sagde jeg havde fået blødere hænder, og det kan jeg kun takke Miracle for. Jeg er fan af den, og jeg vil helt sikkert købe den hjem igen, når den igen kommer på hylderne i Magasin. Kan ihvertfald anbefale at i prøver denne, i vil IKKE blive skuffet, tværtimod. Hvad synes i? Har i en håndcreme som i kan anbefale mig? 

11

 • Vesna Barbu

  Hej Kathrine :
  Jeg var i Netto i onsdags og så noget som hed HEELTASTIC og selfølgeligt vil jeg ikke bare købe et produkt unden at læse ingrediens listen og hvor blev jeg overrasket , de beste af de beste frugt olier en kæmpe lang liste med det beste 🙂 da jeg kom hjem så skulle den selfølgeligt prøves 🙂 jeg kørte stiften rundt under fødderne og brugte fingrene til hjælp. da jeg stod op næste morgen tog jeg sokkerne af og indenunder var mine fusser blevet til de blødeste og lækkre sommer fødder 🙂 længere hen på dagen synes jeg at jeg kunne mærke mine hænder føltes totalt anderledes de var det blødeste jeg nogen sinde har haft, ingen håndcreme har kunne gøre dem så bløde, jeg var helt op og kører 🙂 min kæreste var overrasket over hvor bløde mine hænder var 🙂 for slet ikke at nævne mine neglebånd 🙂 så blødt ,
  Jeg vil varmt anbefale dig at gå ned i din Netto butik nu mens de har den , ja og prisen den er sølle 30kr 🙂 billigt for den virker og er meget praktisk fordi mens du smører dine føder ind bruger du fingrene og det resterende smurte jeg på hænderne og wupti de blødeste føder og hænder i et 🙂 jeg gjorde det om aften før sengetid og et par sokker eller poser over fødderne så cremen rigtigt kan trænge ind og blødgøre 🙂 Jeg skal i Netto på mandag igen og købe to mere , for det her er et multi produkt som bare virker og til den pris og med den lange og gode ingrediens liste kan jeg ikke nøjes med en 🙂
  Mærket kender jeg ikke så det er et ukendt så det er bare med at købe et par stifter så man er sikkert i lang tid 🙂
  Med venlig hilsen Vesna Barbu
  PS .Der er et FOTO på min FB side hvor du kan se hvordan pakken ser ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det være jeg skulle få købt mig sådan en så, men har desværre ikke lige en netto jeg kommer tæt på, så kan desværre ikke
   købe den, selvom det ville være fedt, til sådan en billig pris altså! Men dejligt du er tilfreds med den jo :). <3 Og
   dejligt med en lang kommentar he he <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rituals laver altså også nogle rigtig gode produkter 🙂 Har selv en handscrub derfra, som jeg er super glad for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det kan jeg godt forstå du er glad for, jeg skal helt sikkert også ind og have flere i det mærke, super godt er det ihvertfald :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det lyder virkelig som en lækker håndcreme – det kunne være man skulle prøve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min papmor har det mærke til at stå ude på toilettet. Jeg har ikke prøvet det, men det dufter sygt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  En super fin tube! Har aldrig prøvet noget fra det mærke, men den lyder jo til at være lækker 😉
  Selv er jeg stor fan af The Body Shop’s Almond hand & nail cream!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at være en rigtig lækker cream, og så er indpakningen også super sød, som du siger. 😉 Kunne sagtens blive fristet til at købe den hjem, for døjer nemlig også med tørre hænder, selvom sommeren!
  Jeg bruger selv en fra Derma, men sommetider også nogle forskellige fra The Body Shop, som jeg ihvertfald kan anbefale. <3
  Rigtig god anmeldes!

  Tjek rigtig gerne min blog ud, hvor jeg lige fortiden har en lille giveaway kørende.
  http://www.blogbysine.blogpspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Jeg har også kigget på nogen andre, har bare ikke fået købt nogen hjem, men tak da :). Ja, indpakningen er super sød <3.
   KIgger gerne forbi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må prøves 🙂

  /Signe
  http://www.fitninked.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: By-k neglelakker