Vis mig din blog #1

Girls on film // Swatch

IMG_1018kjhIMG_1099thrJeg vil nu tippe jer om en rigtigt lækker hjemmeside, hvor i kan få makeup til billige penge, ihvertfald hvis i spørger mig. Hjemmesiden hedder www.makeuprevolutionstore.com. Da jeg havde læst på blogaboutmia at hun var hoppet i med begge ben, så sprang jeg også i fælden. Jeg fik købt mig et par lækre sager, og fik brugt deres rabatkode, som vidst desværre ikke virker mere. Jeg købte denne smukke og fine palette, og andre gode sager.

Da jeg havde set de paletter Mia købte, måtte jeg straks eje Girls on film øjenskygge paletten, fordi den så virkelig smuk ud, og den havde nogen skønne farver i sig, som er lige mig. Jeg er godt nok ikke til de mærke farver, men alligevel kaldte den på mig. Synes paletten er ret billig, ihvertfald til alle de farver der er i, og fordi der er hele 18 at vælge imellem, det jo fantastisk. Paletten koster sølle 55 Kr. Og man kan få andre slags end lige denne. Jeg har både plusser og minusser ved paletten, men selvfølgelig flest gode.

Plus: 

  • 55 kr, er billigt for 18 lækre øjenskygger.
  • Konsistenten er cremet, og virker som smør.
  • Der skal lidt på børsten, for at få et godt resultat.
  • Der er både glimmer og glatte farver.
  • Indpakningen man møder er godt fundet på.
  • Øjenskyggerne er meget pigmenteret!

Minus: 

  • At der mindst går en uge, inden pakken ankommer.
  • At paletten for mig, er svær at åbne, haha.

Jeg er vild med den, og står allerede og tripper efter andre på hjemmesiden, man kan aldrig få nok af paletter, og smukke farver til øjnene, nej da. Jeg skal have anskaffet mig flere, og især når de er SÅ billige, så kan man da slet ikke dy sig, for at købe et par stykker, er i enige?

IMG_1102fJeg udvalgte mig lige 4 af farvern, som jeg lige ville  swatche for jer, farverne blev både lyse og mærke, som i kan få et indblik i dem begge. Og er faktisk rigtigt overrasket over hvor flotte de er når de kommer på huden, De er meget MEGET pænere når i ser dem i virkeligheden end på billederne, man kan slet ikke fange deres helt rigtige farve med kameraret. Derfor udvalgte jeg mig 4, som jeg vil fortælle jer om.

Smile Wides: En smuk mørke lilla, med en smule glimmer i, som giver den en rigtig smuk farve, den er super pigmenteret, og der skal ikke særlig mange lag til, før den giver et overraskende lækkert resultat. På min hud ligger den sig godt, og ser rigtigt fin ud.
Heads Turning: Den ligner ikke en hudfarvet øjenskygge, men når den kommer på ser den rigtigt fin ud, der skal godt nok bruges flere lag end bare 1 – 2 stk, hvis man vil have farven ordenligt brander igennem. Den er med glimmer, og det elsker jeg bare.
Frenzy All Down Your Spine: Det er nok en af de farver som jeg synes er smukkest, og ved faktisk ikke hvorfor, da jeg smurte den på armen, og den lagde sig så smuk, som en guld/brun nuance var jeg solgt i den. Der skulle ikke bruges mange lag, for den var rigtigt pigmenteret.
Hold Tight: Den er blålig i det, når man kigger i paletten, men når den bliver smurt på, bliver den en smule anderledes, faktisk en smule mørke brun, med et lille skær af blå i. Den skulle nærmest kun have 1 lag, men gav den 2, for at få det aller bedste resultat.

Alt i alt, er jeg solgt i denne palentte, selv de mørke farver kan passe til min lyse hud, og det er virkelig bare et stort plus fra min side af. Jeg elsker øjenskygger, og denne palette er allerede på min liste over yndlings makeup, så god er den virkelig. 55 kr er ingenting for så lækre, cremet og pigmenteret farver, som er virkelig lette at påføre, og børsten der medføre, er hellere ikke værst, den kan man sagtens bruge. I finder Paletten her. Hvad synes i om paletten? Hvad synes i om anmeldelsen, er den okay? 

4

  • Ej okay, jeg troede jeg var for dum til at åbne min, haha 😛 Jeg kæmper virkeligt med den.

    Har bestilt Dia De Los Muertos fra Salvation kollektionen, men har også 5 af deres andre palettet, 8 pigment-øjenskygger og en masse læbe-gejl, for deres produkter er bare sindssygt lækre, og så til den pris!

    Synes det er en rigtig god anmeldelse, elsker at der er swatches med (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh My! Har fundet 8 ting derinde jeg bare SKAL have, men da jeg ikke lige står og mangler makeup, må jeg vente til senere på måneden med at bruge mine penge på det.. 😛 Har så godt nok også allerede plejet mit shopper-gen idag.. :i

    – Super god anmeldelse, og du må ENDELIG lave mange flere! <3

    // Emilie
    http://www.emiliebertil.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare nogle fine farver!

    http://www.kunsanne.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så smuk 🙂 Elsker den! Ja, du ved jo sjovt nok, at jeg også har den :b <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vis mig din blog #1