10 ting jeg ikke forstår #1

Aveny

Aveny

Har fået den ære og skrive om Aveny, som har et kæmpe udvalg af smykker, ure og briller, de holder sig altid opdatere på de nyeste trends der kommer. Aveny er en rigtig fin smykke butik, med kvalitet. Mange af deres smykker er til lave priser, men man finder også nogen der er højere oppe i prisen..

Aveny har mange mærker de forhandler med, Lund Copenhagen, Spinning, STORY by Kranz & Ziegler, Gucci, Arne Jacobsen osv.. jeg kan blive ved. I kan også finde forlovelses ringe derinde, og de er simpelthen så fine, og flotte. Jeg har sat lidt af mine yndlings smykker sammen på en collage, som jeg gerne vil eje, i sær ringene – de måtte gerne være mine, de er SÅ flotte. I finder også en stor kollektion af fine og kvalitets ure. Jeg har F.x sat det guld Gucci ur på, som jeg har forelsket mig urimelig meget i, og gerne vil eje, hvis jeg havde pengene. Det er SÅ smukt, og lige mig. I kan finde Ure fra Aveny i alle størrelser.

Jeg er helt vild med en enkel ring fra Spinning, som jeg synes er anderledes og alligevel så enkel i stilen, det er DENNE ring. og er helt vild med den enkle lille klare sten, som sidder deri og pynter, lige så fint. Jeg må virkelig have sparet lidt op til den fine sag. Men Aveny sælger kvalitet smykker, og de fleste af dem er billige og der er også nogle af deres smykker, som er på udsalg, tag et kig og se om deres udvalg lige er noget for dig, eller måske en veninde?! Kendte i allerede til Aveny?

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke forstår #1