Dette indlæg er sponsoreret...

TEMA SHOP

Temashop.dk

Håber i kan holde vente tiden ud indtil Karneval 2015 skydes igang med et brag i år, med en masse fest glade mennesker – som er klædt ud, og er klar på at sætte en fest igang i selveste Aalborg. Det er det vildeste, fedeste og mest stemningsfulde karneval! Men man kan da ikke komme til Karneval uden at være klædt ud, det er SIMPELTHEN for kedeligt, og for tørt. Et kostume koster ikke det hvide ud af øjnene, synes faktisk Temashop.dk har nogen priser, som jeg sagtens kan gå med til. Shoppen sælger alt fra frække kostumer til de lidt mere kedelige. Man kan også finde kostumer til Børnene derinde, og mænd. Der er lige hvad hjertet begærer faktisk. Jeg er selv på udkig efter et kostume til Karneval 2015, da jeg har haft mit militær kostume på 2 år nu, og det er blevet ALT for kedeligt. I kan se det jeg havde på yderst til højre i Collagen.

Jeg har fundet 5 Kostumer som jeg synes er festilige og fine, er især vild med kostumet i midten, da der er massere af farver på, og det er bestemt lige mig sådan en dag. Man kan få kostumer i alle størrelser derinde os, fra børne størrelse, til op i store størrelser, så der er ingen grund til ikke at komme udklædt, når man skal til en temafest, eller på en dag som karneval. Jeg er selv vild med Temafester hvor man skal være klædt ud, eller man har et tema der skal følges, det er simpelthen sjovt, og så er det også en smule spændende på en måde. Jeg glæder mig i hvert fald til Karneval i år, der skal være fuld knald på, og Aalborg skal være endnu vildere i år. Skal du til Aalborg karneval? Hvad synes i om udklædnings fester?

billede_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette indlæg er sponsoreret...