I WOULD LIKE TO WEAR #3

Påskegult #1

påske gult

Farven gul har aldrig nogensinde været den pæneste farve i mine øjne, men alligevel faldt jeg over et par påskegule sager, som jeg synes er fine og gerne måtte være i min garderobe her op til påsken. Men gul er disederet ikke en særlig køn farve, i hvert fald hvis man spørger mig, haha. Men hvis man så i stedet for går ud i naturen, og ser alle de gulve farver, er den smuk og samtidig meget fasanerende og så bliver den pludselig smuk og fin. Men håber i alle sammen har jer en fantastisk god påskeferie derude, jeg nyder min fuldt ud i selskab med min mor. Hvad synes i om gult til tøj og items? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LIKE TO WEAR #3