En kærlighed for hylder

Bolig indretning #1

IMG_3552Trådhus IMG_3575boli IMG_3580tråd IMG_3581bh IMG_3597h IMG_3605dLidt detalje billeder fra min lejlighed, jeg har ikke rigtig fået vist jer noget endnu af min lille 30 kvm lejlighed, men det er fordi jeg SLET ikke er på plads endnu, har ikke fået hængt noget op på væggene endnu, og drømmer mig væk i fede hylder og lysestager. På billederne kan i se mit nye trådhus fra Bahne til 200-. var på udkig efter de små huse men de var udsolgt i sort, og der var 1 enkel tilbage i kobber, så blev enig med min mor om, at vi købte det store trådhus som er mere venlig at ophænge. Jeg tror det skal hænge over mit spisebord, og bruges til pynte genstande. Har indtil videre mine neglelakker fra Appeal4, og min lysrøde kahler vase til at pynte der så fint, så fint. Jeg skal bare være helt sikker på om den skal hænge der, inden jeg begynder at lege handiwoman, når jeg endnu ikke har fundet mig en mand endnu. Hvad synes i? Hvad pynter i jeres trådhuse med? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kærlighed for hylder