Livet med linser

Sinful.dk

sinful_official_collection_dk
Jeg modtog nogen produkter fra Sinfuls som jeg desværre har fået forlagt i min flytning, så i stedet for at skrive lidt om produkterne så vil jeg skrive noget om det hele i stedet for. Sinful.dk er en webshop der sælger massere af sexlegetøj, og lige det DU mangler til en dejlig nat i sengen med kæresten. Man kan få alt fra; Dildoer, vibrationer, håndjern til Glidecreme, lingeri. De sælger så meget forskelligt både til damer og mænd, så der er i hvert fald nok at vælge imellem. Der er hurtig service, og man modtager tingene nogen dage efter man har bestilt det. Der er dag-dag levering og vidst fri fragt hvis du/i køber for over 600-.
Der er en masse lavpriser derinde på mange af deres produkter, så man skal ikke altid af med det hvide ud af øjnene. Men de produkter jeg modtog, det ene af dem virkede desværre ikke, og jeg prøvede flere gange. Men hvis det er så kan man sende produktet tilbage igen, og så kigger de på det – hvis der nu er sket en fejl. Hvis i har lyst til at udforske jer selv eller sammen med jeres kæreste, så tjek sinful ud, og køb det vildeste hjem til jer eller bare dig selv, der er næsten alt hvad i har brug for, og som skrevet længere oppe, er der til en hver smag, så tjek deres side ud :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet med linser